Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent ha kicsuszott a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha kicsuszott a számon a szeretlek szó?

Figyelt kérdés

Randizgatok valakivel, aki néha mondja h szeret (már 1 éve ismerem, de csak pár hónapja találkozgatunk).

S ma nekem is kicsuszott a számon, hirtelen fel se fogtam h kimondtam, csak később eszméltem fel. Persze mentettem a helyzetet, hisz hozzá tettem "majd egyszer".

Ez miért lehet? Nem érzem magam szerelmesnek

20L

2016. szept. 20. 21:56
 1/5 anonim ***** válasza:
77%

kicsilány, nincs olyan, hogy "kicsúszik valami a számon", annak oka volt, érzelmi oka

egyébként most még gázabbá tetted a helyzetedet ezzel a sz..r magyarázkodós szövegeddel.

mi van, félsz a saját érzelmeidtől?

2016. szept. 20. 21:58
 2/5 anonim ***** válasza:
48%
Azt mondtad, szereted, nem azt, hogy szerelmes vagy belé.
2016. szept. 20. 22:19
 3/5 anonim ***** válasza:
hát tök nagy a nyomás az emberen, hogy mondja, hogy ha a másik is mondja. szóval lehet ez is benne volt.
2016. szept. 20. 22:55
 4/5 anonim ***** válasza:

szerintem még te is emlékszel arra a játékra ami az egyik kereskedelmi csatornán évekig ment... be kellett telefonálni, és a fekete-fehér-igen-nem szavakat kellett elkerülni a műsorvezetővel valók körülbelül egy perces beszélgetés során, az esetek többségében a betelefonáló gyorsan elbukott.... így nyereményt nem kaptak... te pár hónapig kibírtad az sz betűs szó elmondása nélkül :D ha újraindul a játék mindenképp csörögj be :D :D :D

ha nem érdekel a srác, akkor hagyjad, lesz akibe beleesel menthetetlenül...nem ciki egyáltalán, nem kell beérni olyannal akivel úgy elvagy, de annyira nem is érdekel... ez még az egész eleje, ha már most sem vagy oda érte, mi lesz (gondolom hosszútávú párkapcsolatban gondolkozol) évek múlva... nyilván szakítás... ne fecséreld olyan emberre a legszebb éveidet, akit nem tudsz megszeretni... (már ha magadról így érzed, hogy annyira azért nem, hogy vele akár el tudnál hosszú évekig is lenni...ezt te tudod...)

2016. szept. 20. 23:17
 5/5 anonim ***** válasza:
53%
Nagyon buta vagy :(((
2016. szept. 21. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!