Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy csaj, akivel nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy csaj, akivel nagyon jól elvoltam, sokat lelkiztünk és smárolgattunk is. Egy óvatlan pillanatban kicsúszott a számon az, hogy "szeretlek" és azóta úgy látom, hogy nem érdeklem. Hogy szerezzem vissza?

Figyelt kérdés

Megbeszéltük, hogy lépésről-lépésre haladunk, nem kapkodjuk el a kapcsolatot. Én mégis hülye voltam, és egy gyenge pillanatban kimondtam az "sz-betűs szót". Azelőtt kb. minden nap beszéltünk, meg érdeklődött a hogylétem felől, most pedig, amikor beszéltünk, felsorolt egy csomó kifogást, hogy mi minden dolga van a héten. Amit írt, az nekem nagyon kifogás-szagú. Azonban elég őszinte és kemény csaj, szóval szerintem ha nagyon meg akarná velem szakítani a kapcsolatot, simán megmondaná. Ezért nem értem, hogy most mi van. Lehet, hogy tényleg csak sok dolga van?

Arra gondolok, hogy nekem is kicsit flegmábbnak kell lennem és nem szabad utána futnom. De az a baj, hogy ettől még fontos nekem. Ráadásul mindig így járok a lányokkal. Túlságosan akarom, túl sokat képzelek bele dolgokba már az elején. Nem tudom, hogyan vetkőzzem le ezt magamról. Az az igazság, hogy nagyon nem bírom a kudarcokat, és hiába vagyok fiatal, cseppet sem vagyok rugalmas. Tudom, hogy amit tennem kéne az az, hogy minden pofont ki kéne állni, minden esés után fel kéne állni, mert csak úgy lehet megtanulni járni, de valahogy nem tudok hinni benne, mert sorozatosan kudarcok érnek. Nem csak ezen a téren, hanem emberi kapcsolatok terén is, úgy általában.

2013. júl. 31. 12:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Sokat agyalsz, lazulj el. Sanszos h ez a csaj már rájött h ratyi vagy, szal a következő szemében próbálj férfi lenni/maradni
2013. júl. 31. 12:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Aranyos vagy!:)korod?Lehet tényleg sok dolga van!A viselkedésében mi változott meg?
2013. aug. 2. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!