Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felköszöntenéd az exed ha ő nem köszntött fel, nálam le van tiltva? Még szeretem nem is kicsit.
Figyelt kérdés
2017. dec. 5. 12:14
2/9 anonim válasza:
Nem. Dupla fájdalmat csinálnál magadnak. Válaszol egy köszönömmel és reménykedni kezdesz, h ezáltal még érdekelheted, vagy nem válaszol és ezért leszel csalódott, h még ennyibe vesz, h megköszönje.
Miért kínzonád magad?
4/9 anonim válasza:
Dehogy. Csak akkor, ha nem haraggal váltunk el és már elmúltak az érzelmek.
5/9 anonim válasza:
Én nem az alapján köszöntök, hogy engem köszöntenek e.
6/9 anonim válasza:
Nem tenném. Ezzel csak magamat aláznám meg még jobban... olyan kocis után futnék, ami nem vesz fel.
7/9 anonim válasza:
Nem köszönteném fel. És ne is vedd fel vele a kapcsolatot, mert csak szomorítanád magadat. Felejtsd el, lépj túl, nyiss új emberek felé, ismerkedj :)
8/9 anonim válasza:
Ha le van tiltva, akkor hogy köszöntenéd fel?
Szerintem ha ennek végleg vége, nem akarja folytatni, akkor hagyd, ne keresd.
9/9 jani273 válasza:
a mergesseg komoly betegseg. ket oldala van az ermenek es ketton all a vasar.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!