Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakítás után egy hónappal megkérdeznétek az exeteket, hogy mit rontottatok el? Miért hidegült el?
Rövid kapcsolat. Ő szakított, elhidegült, nem volt tűz, nem azt érezte amit kellett. Ezek az ő szavai.
Azt érzem én rontottam el. Hogy ha másmilyen lettem volna fontosabb leszek neki. Hogy ha türelmesebb, megértőbb lettem volna belém szeret. Nem tudom így túltenni magam, lezárni. Tudnom kell a hibáimat. Így is állandóan ezen kattogok, agyalok, hogy mi volt a baj. Mikor kellett volna máshogy viselkednem, mikor hogyan kellett volna reagálnom. Most úgy érzem az egészet én rontottam el.
Valaki hasonlóan érzett? Nem tudom hogyan tovább.
Dehogy kérdezném. Eleve nem hiszem, hogy erre a kérdésre a másik az esetek 90%-ában tudna vagy akarna racionális választ adni. Másrészt meg nem fogom megalázni magamat egy ilyen hülyeséggel. Nem illettünk össze, majd a következő jobb lesz.
Persze nem azt mondom, hogy ne nézz magadba, ne vond le a konzekvenciákat, de az exedet kérdezgetni nettó hülyeség és tök megalázó. Szerintem.
"nem volt tűz, nem azt érezte amit kellett."
Ez nagyon béna duma, a valóság valami sokkal mélyebb dolog lehet, csak nincs kimondva.
Ez úgy hüllleség ahogy van. Ragadjunk ki egyetlen mondatot, cselekedetet. Egyik ember ugyan azt cukinak, kedvesnek tartja, a másik meg ugrik ugyanarra. A nagy bakikat, meg magadnak is tudni kell, ha csináltál olyat.
Az ember vagy passzol a másikkal, vagy nem. Eltudjuk egymást fogadni, szeretni, vagy nem.
Nem egy kiskutya vagy, akit megtanítunk, mire, mit kell reagálnia. Legjobb, ha az ember önmagát nyújtja és nincs megfelelési kényszere.
" Legjobb, ha az ember önmagát nyújtja"
Ez érdekes módon csak addig működik amíg az "önmaga" valami ultramenő, ultrahatározott keménygyerek... Mr.Bean hiába adja magát, hamar elzavarják, még akkor is ha valaki nem tartja rondának.
Kedves Kérdező!
Megkérdezheted, de felesleges: egyrészt, mert, ahogy más is írta, a magyarázat ritkán racionális; másrészt, a legtöbb - hozzád hasonló - esetben nem egy lépés váltja ki, hanem sok apró.
Mindezek tetejében, a kapcsolat sem volt hosszú - tehát nem "elhidegült", szerintem "be sem melegedett" igazán.
Nem leszel előrébb, ha megkérdezed.
Mindenféle önostorozást mellőzz, ha mégis megkérdezed, akkor is maximum annyit kellene kérdezned, nem zaklatni akarod, csak mi volt a legnagyobb problémája, hogy a következő kapcsolatodban ne kövesd el. Van, akinek ez segít, van, akinek nem.
32/F
Köszönöm a válaszokat!
Én is azt gondolom, hogy a probléma mélyebb. Egyszer még az elején volt egy vitánk. Vagyis nem. Vita volt. A lényege annyi, hogy először aludtam nála. Úgy viselkedett mintha ott sem lennék. Be ült a számítógép elé, és elkésett játszani. Ez kb a kapcsolatunk első hónapjában volt. Akkor megegyeztem neki, hogy nem esik túl jól, hogy nekem háttal ül. Illetve közösen is csinálhatnánk valamit. Az ő válasza erre, hogy olyan vagyok mint az exe. Hogy nekem sem lesz elég jó. Ezt a mai napig nem tudom hova tenni.
* el kezdett játszani.
Autokorrekt.
A saját, kapcsolatban elkövetett hibáid, játszmáid egy részét magad is fel tudod ismerni.
8 éves kapcsolat után elkezdtem önismerettel foglalkozni, pl. a videómegosztón is vannak hasznos előadások, amik segítenek ebben.
Ezen felül én pl. szakítás után 2-3 hónappal leültem az exemmel, és rengeteget beszéltünk erről. Ő is elmondta hogy miket ismert fel magában, illetve annak idején ő milyennek látott engem, mi bosszantotta stb., és én is elmondhattam.
Hihetetlen jó volt teljesen őszintén megbeszélni ezeket, nagyon sokat segített az önismeretben.
Szóval ha ő is benne van, akkor elmondhatjátok egymásnak őszintén, sokat tanulhatsz belőle
41f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!