Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet olyan, hogy valaki megijed a kötődéstől?
Persze simán lehet. Ilyen háttérrel meg pláne. Egyrészről gondolom úgy érzi, hogy csak akkor szerethető, ha szuperjól teljesít, lehet hogy addig nem tudja elhinni, hogy valóban szereted, hát ő ilyet még lehet soha, vagy csak ritkán látott, ezért furcsa neki, és menekül. Tudatosan valószínűleg be tudná látni, hogy de lehet hogy mégis szereted őt, de tudat alatti nem megy neki.
Én is hasonló helyzetben vagyok mint a srác. Egyszerűen azzal a szimpla indokkal, hogy ő létezik nem tudja elfogadni a szeretetet. Mindig csinálni akar valamit, hogy megfeleljen, és amikor úgy érezte, hogy ezt nem szeretné/tudná csinálni, mivel orbitális stresszes főleg suli mellett, ezért inkább hagyta. Ezért ő tehernek érzi a szeretet, az emberek közelségét, és így a kötődést valakihez. A kötődés valakihez az kb azt jelenti, mint államvizsgázni folyamatosan. Vajon meg-e felelek, át-e megyek, elég jó vagyok-e?
Hát persze, a fiúk meg szoktak ijedni a kötődéstől. Viszont ilyen korban nem a kötődés jelent problémát. Ő még korrektebb fajta, mert mielőtt más nőt szedne össze, legalább szakít veled.
Értékeld. Örülj neki, aztán úgy is jön másik.
Nem mondtam, hogy más nő van. Csak azt, hogy nem akar fixen veled maradni. 19 éves, tombolnak a hormonok, fűt-fát megdu**a ilyenkor egy férfi.
Figyu, faszi vagyok én is és hidd el, amikor ilyet teszünk akkor azt azért tesszük mert nem akarunk az adott lánnyal lenni. Ő még a korrektebb típus amúgy mert ennél jobban is le tudjuk sz**ni a másikat. Az, hogy mit miért tesz, azt csak ő tudja, én pedig csak annyit tudok, hogy hasonló szituban nálam ehhez hasonló dolgok voltak a motivációk.
Laza kapcsolat belefér, de te többet akarsz, szóval hagyd inkább. Fiatal vagy, annyi normális faszit találsz, hogy el sem hiszed majd.
Lehet de az nem egyik naprol a masikra tortenik, hanem alapbol keruli normalis kapcsolatokat.
Valoszinuleg a szulei raszoltak vagy egyszeruen meglatott egy szebb lanyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!