Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ti miért léptek túl hamarabb egy szakítás után?
Pár hete lett vége egy 4 éves kapcsolatomnak. Mai napig sírok, mert annyira hiányzik a barátom.. :(
Még a mai napig nem tudtam elengedni, pasizni nem akarok, még nem bírok velük találkozni, sőt beszélgetni se online, még nem állok rá készen...
A barátom már ugy látom elég sok új nőt jelölt be fészbukon és lájkolja a képüket...
Neki miért megy ilyen könnyen???
Neki nem hiányzok, vagy ennyit jelentettem?
Annyira fáj, hogy már elkezdett csajozni és elfelejt engem....:(
De nekem még nem megy az a baj, és olyan rossz, hogy ő ellenben már csajozik :(
Pasik, miért van ez???? :(
25 N
Én azt tapasztaltam, hogy a férfiakon kicsit később üt ki a szakítás.
Neked viszont lehet az kellene, hogy töröld közösségi oldalakról, hogy ne lásd ezeket, hogy miket csinál, úgy könnyebben megy majd az elengedés.
Legalábbis nekem ez segített. Próbálj meg tőle minél távolabb kerülni.
Másképp vagyunk programozva, de persze ez egyénfüggő.
Én nem szoktam a sebeim nyalogatni, mert nem leszek tőle előrébb, vagy jobban.
Ha gondolod szívesen meghallgatlak :)
F/26
A férfiakat pedig sokkal tovább kínozza általában a szakítás, de ahogy előttem is írták később üt be náluk a felismerés. Attól, hogy más lányokkal ismerkedik még nem biztos, hogy túl van a szakításon. A másik lehetőség pedig, hogy ő már jóval a szakítás előtt elengedett téged, már nem volt szerelmes, nem jelentett már neki semmit a kapcsolat.
Egyébként meg tiltsd le facebookon, ne nézegesd. Semmi értelme.
Ez nem nem függő. Egyvalakit szeretek és várok rá nem tzdom meddig talán örökké.
F
Jaj, direkt csinálja ezt a lájkolgatást...:D
Ne nézegesd már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!