Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Pasik, ti miért léptek túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, ti miért léptek túl hamarabb egy szakítás után?

Figyelt kérdés

Pár hete lett vége egy 4 éves kapcsolatomnak. Mai napig sírok, mert annyira hiányzik a barátom.. :(

Még a mai napig nem tudtam elengedni, pasizni nem akarok, még nem bírok velük találkozni, sőt beszélgetni se online, még nem állok rá készen...

A barátom már ugy látom elég sok új nőt jelölt be fészbukon és lájkolja a képüket...

Neki miért megy ilyen könnyen???

Neki nem hiányzok, vagy ennyit jelentettem?

Annyira fáj, hogy már elkezdett csajozni és elfelejt engem....:(

De nekem még nem megy az a baj, és olyan rossz, hogy ő ellenben már csajozik :(

Pasik, miért van ez???? :(

25 N

2017. dec. 4. 15:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Tiltsd le, egyébként még jövő ilyenkor is magadat fogod marcangolni!

Kezdj el magaddal foglalkozni. Nem más férfiak, hanem MAGAD miatt. Csinálj olyan dolgokat és úgy, ami jólesik. De, ne legyen az exedhez köze.

Olvass néhány önfejlesztő könyvet ami sokat segíthet:

[link]

[link]

Ez egy gyászfolyamat, teljesen oké. A szomorúságod idővel keserűséggé, haraggá változik, aztán jobb esetben elengeded.

Viszont pár hét után már tudatosítanod kell, hogy ő elment, már nem a barátod, már az exed, neki nem te kellesz. Jó szar érzés, átéltem már párszor. Ha akarsz, írj nyugodtan priviben.

2017. dec. 4. 19:19
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem teszem magam túl rajta, max úgy tűnik.. de egyébként mindig úgy van, hogy örlöm magam hónapokig
2017. dec. 4. 21:39
 13/18 anonim ***** válasza:

Közel 50 kapcsolatomban egy kivételével mindig én kezdeményeztem a szakítást, így szinte sohasem gyötört meg különösebben. Az az egy viszont még ma, évtizedek után is felsajdul néha, pedig boldog házasságban élek.

Szóval az sem mindegy, hogy ki szakított kivel.

2017. dec. 4. 22:30
 14/18 anonim ***** válasza:

Mi nök elöbb sirunk, hogy szar, stb, elgyászoljuk a dolgot, aztán elkezdjük felépíteni mag u kat és uj életünket.

Ezzel szemben ök ugy gondolják, végre lehet haverkodni, szabadon csinálni bmit, nincs a nö, aki esetleg hisztitik, korlátoz, aztán x idö mulva rádöbbennek, hogy egyedül vannak - föleg, ha a barátaik már esetlg házasodnak, gyerek, stb.

2017. dec. 5. 13:39
 15/18 anonim válasza:
Koránt sem tette túl rajtad magát...ezek semmit sem jelentenek a férfiak/fiúk álltalában így reagálják le próbálják elterelni a figyelmet és erősnek mutatni magukat egy olyan szituációban is amibe esetleg nem maguk miatt kerültek. Mi így dolgozzuk fel ne hidd hogy azért mert nem mondja nem mutatja ki nem pontosan ugyan ezt érzi. Kivéve ha ténleg nem szeret de ezt egy 4 éves kapcsolatnál eléggé kétlem nem hiszem hogy ennyi ideig veled lett volna ha nem így lenne. fel a fejjel, nem mondom hogy idővel jobb lesz mert lehet hogy nem de hogy hozzá foksz szokni az biztos, adj időt magadnak, hogy feldolgozhasd, ne foglalkozz vele, de ne hidd hogy neki könnyebb csak azért mert ez látszik rajta, azért látod rajta ezt mert ő azt akarja hogy ezt lásd. Túl leszel rajta. Én azzal nem értek egyett hogy később ütne ki rajtunk ez az egész szakításos dolog legalább is magamból kiindulva nem. 2 hnapja szakítot velem a barátnőm minden nap látom minden nap érzem az illatát, egyszerűen hihetetlen leírhatatlan az az érzés már-már fizikai fájdalom amit az a tudat okoz hogy nem adhatom neki magam, hogy nem lehetek vele, hogy nem adhatom neki a szeretetem, az életem, hogy ő nem lehet az enyém és hogy végig nézem ahogy más karjaiban boldog. Nem múlt el de nem fogom azt mutatni a nagyközönségnek, hogy lelkileg olyan szinten össze vagyok törve hogy éjszakánként ha az ő mosolyával álmodok felkelek és áztatom a párnámat mert feleszmélek hogy az volt az álom és nem az, hogy szakítottunk. 18F
2017. dec. 13. 21:04
 16/18 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)

kedvesek vagytok

Hát azóta, megfogadtam a tanácsotokat, és nem nézem a fészbukon hogy mennyi lány ismerőse lett, de gondolom mindig több.

Még mindig piszkosul hiányzik, és fáj a tudat, hogy napról napra mit csinál nékülem...

Ezeket a negatív gondolatokat akarom elhagyni, hogy ne rá gondoljak, csak nehéz még. :)

Amúgy regisztráltam egy társkeresőre, de nem érzem úgy, hogy készen állok valakivel is találkozni.

Csak ugye, ki tudja hogy a volt barátom mit csinál :(

2017. dec. 14. 11:10
 17/18 anonim ***** válasza:
75%
Remélem addig nem akarsz másokat hülyíteni, amíg azon agyalsz, mit csinál a volt barátod. Gyászold el az előző kapcsolatot, és csak aztán kezdj újat.
2017. dec. 14. 12:25
 18/18 anonim ***** válasza:

Én is voltam hasonló cipőben.

Mikor szakítottunk, utána regisztrált f.b.-ra,

egy ideig én is nézegettem hogy napról napra hogy nő a ffi ismerőseinek a száma és hogy lájkolgatják-nyalogatják egymást.

Természetesen nagyon fájt ez nekem, de sikerült elég hamar felismernem hogy ezzel csakis magamnak okozok fájdalmat, hogy mindig nézegetem. Így leszoktam róla, ez elég sokat segített a rosszkedv, hiányérzet, gyász-fájdalom csökkentésében.

Én is jó ötletnek tartottam a társkeresőt, én is regisztráltam. Igazából abban az volt a jó hogy magát a lehetőséget láttam, a fényt az alagút végén. Hogy mennyi szimpatikus, korombeli társtalan nő van.

Némelyikkel el is kezdtem levelezgetni, az is jó érzés volt.

Viszont amikor arra került a sor hogy találkoznunk is kellene, na ott torpantam meg. Akkor hasított belém hogy ez azért nekem még nagyon korai lenne, ahhoz még teljesen el kellene engednem az előzőt, én még nem vagyok valóban felkészülve egy újra.

Ezt be is vallottam annak akivel már régebb óta leveleztem, majd töröltem magam.

De tapasztalatnak mindenképp jó volt, és ha végre tényleg el tudom engedni az előzőt (lassan két éve szakítottunk, de még nem sikerült), akkor valószinűleg ismét regisztrálok majd.

2017. dec. 14. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!