Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után hogy érdemes közölni, hogy nem jött meg?
A szakítás oka a kommunikáció hiánya volt.és biztos pipa lenne,eppen ezert félek elmondani neki hogy 1 havi kimaradt. Kb akkor szakitottunk
De nem talakoztunk azota, akkor se
Szoval ezt meg nem akartam a neten...
Meg nem voltam orvosnal es a tesztek negativak
De szeretnek biztosra menni es elmenni orvoshoz.csak azt akarom hogy tudja es ha ne tan terhes lennek ne azt kelljen rogton kozolni
Hanem felkeszitsem
Vagy vmi.szerintetek??
Döbbenetes. Elképesztő mi az hogy kiabálna veled?
Egyébként te szakítottál vele szereted még?
Szerintem semmi jogalapja nincsen erre hogy kiabáljon veled.
Én nem értem ezeket az agresszív embereket, de ha így áll a dolog talán tényleg jobb ha kihagyod.
Miért szakítottatok?
Orvos után mondd szerintem. Semmi jelentősége, hogy ma mondod, hogy lehet, aztán egy hétre rá tényleg. Van amúgy, hogy egy kimarad (nem, nem magamról beszélek)
31/f
???
Ha terhes vagy, akkor szólj, mert akkor van miről szólni a volt pasidnak!
Egyèbkènt csak figyelemfelhívó akció ez, persze szr èrzès, hogy kimaradt ès nem tudod, mièrt, de hidd el kb.midenki hülyènek nèzne ezzel, hogy "jaj nem jött, meg, de negatív a tesztem ès az orvos is ezt erősítette meg"!
Egyelőre sehogy. Menj el dokihoz, ha pozitív, akkor mondd el.
Ez most nagyon arra hajaz a leírásod alapján, hogy csak a figyelmét akarod felkelteni minden áron. Nem jó ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!