Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után hogy érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után hogy érdemes közölni, hogy nem jött meg?

Figyelt kérdés

A szakítás oka a kommunikáció hiánya volt.és biztos pipa lenne,eppen ezert félek elmondani neki hogy 1 havi kimaradt. Kb akkor szakitottunk

De nem talakoztunk azota, akkor se

Szoval ezt meg nem akartam a neten...

Meg nem voltam orvosnal es a tesztek negativak

De szeretnek biztosra menni es elmenni orvoshoz.csak azt akarom hogy tudja es ha ne tan terhes lennek ne azt kelljen rogton kozolni

Hanem felkeszitsem

Vagy vmi.szerintetek??

2017. nov. 30. 22:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

Döbbenetes. Elképesztő mi az hogy kiabálna veled?

Egyébként te szakítottál vele szereted még?

Szerintem semmi jogalapja nincsen erre hogy kiabáljon veled.

Én nem értem ezeket az agresszív embereket, de ha így áll a dolog talán tényleg jobb ha kihagyod.

Miért szakítottatok?

2017. nov. 30. 22:31
 12/21 A kérdező kommentje:
Leirtam roviden. Nem szeretnek tobbet mondani errol :(
2017. nov. 30. 22:34
 13/21 anonim ***** válasza:
94%
Legyél felnőtt, menj el egy orvoshoz, és csak akkor szólj neki, ha terhes vagy. Nem is értem, minek ez a hiszti a semmire.
2017. nov. 30. 22:55
 14/21 anonim ***** válasza:
85%
Gyerekes.. neked nem ez a lényeg,hanem hogy valami érdeklődést kicsikarj belőle.. szánalmas.
2017. dec. 1. 00:34
 15/21 anonim ***** válasza:
89%

Orvos után mondd szerintem. Semmi jelentősége, hogy ma mondod, hogy lehet, aztán egy hétre rá tényleg. Van amúgy, hogy egy kimarad (nem, nem magamról beszélek)

31/f

2017. dec. 1. 00:36
 16/21 anonim ***** válasza:
78%

???

Ha terhes vagy, akkor szólj, mert akkor van miről szólni a volt pasidnak!

Egyèbkènt csak figyelemfelhívó akció ez, persze szr èrzès, hogy kimaradt ès nem tudod, mièrt, de hidd el kb.midenki hülyènek nèzne ezzel, hogy "jaj nem jött, meg, de negatív a tesztem ès az orvos is ezt erősítette meg"!

2017. dec. 1. 06:26
 17/21 anonim ***** válasza:
82%
Ha két héttel az utolsó szex után negatívak a tesztek, akkor minimális az esélye annak, hogy terhes legyél. persze menj el orvoshoz, de tök felesleges elmondani.
2017. dec. 1. 06:57
 18/21 anonim ***** válasza:
88%

Egyelőre sehogy. Menj el dokihoz, ha pozitív, akkor mondd el.

Ez most nagyon arra hajaz a leírásod alapján, hogy csak a figyelmét akarod felkelteni minden áron. Nem jó ötlet.

2017. dec. 1. 08:26
 19/21 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem menj el orvoshoz! Ha valóban terhes vagy, csak akkor mondd el neki. 1 hónap sok minden miatt kimaradhat, nem feltétlenül a terhesség az ok. Nálam volt hogy 2 hónap maradt ki, amikor beteg voltam és nagyon stresszes.
2017. dec. 1. 10:04
 20/21 anonim ***** válasza:
88%
Nem lehet, hogy a stressz miatt nem jött meg? Úgy értem, a szakítás miatt. Én is jártam hasonlóan... szerintem hagyd ki ebből az egészből, kb majdnem biztos, hogy nem vagy terhes. Ha meg beszélni akarsz vele, ne ezzel akard elérni, hogy szóba álljon veled.
2017. dec. 1. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!