Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A párom nem rég szakított...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem rég szakított velem. De lehet, hogy terhes vagyok. Elmondjam neki most, vagy várjak a tesz eredményéig?

Figyelt kérdés
A párom kb 2hete szakított vele. Félek, hogy terhes vagyok mert lassan 3hete meg kellet volna jönnie. Nem tudom, hogy elmondjam neki most vagy csak akkor ha csináltam már tesztet. Nem akarom, hogy azt hidje, hogy csak egy ürügyet keresek, hogy beszélhessünk. Főleg ha negatív lesz a teszt. De egyedül meg nem akarom megcsinálni a tesztet mert tartok attól, hogy mi lesz az eredmény. Elmondjam neki most vagy várjak még vele? Lehet, hogy csak téves riasztás
2017. nov. 27. 22:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Hmmm... Csak nekem egyèrtelmű, hogy amíg nem tudom biztosan, hogy terhrs vagyok, addig nem fárasztok vele senkit.

3hete kèsik, mond nem volt mèg időd tesztelni?

2017. nov. 28. 06:18
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha 2 hete szakítottatok és neked 3 hete késik, akkor már 1 hete késett, mire vége lett a kapcsolatnak. Miért nem csináltál akkor, vagy azóta tesztet???

Egyébként szerintem se "fáraszd" ezzel, csináld meg a tesztet és csak utána szólj neki, ha pozitív. De igyekezz,ha nem akarod megtartani, mert ha 3 hete késik, akkor már kb 7-8 hetes terhes lehetsz, és max 12. hétig lehet elvetetni, az ügyintézés meg kb 1-2 hét!

2017. nov. 28. 10:01
 13/17 anonim ***** válasza:
Na csináltál tesztet kérdező?? Mi a helyzet?
2017. nov. 29. 08:59
 14/17 anonim ***** válasza:
Na?? Sikerült 2nap alatt tesztelni?? Vagy vársz míg megindul a szülès?
2017. nov. 29. 09:24
 15/17 anonim ***** válasza:

3-as válaszoló:

"hidje... jézus... talán HIGYJE..."

Gratulálok, ismét egy egységnyivel nagyobb szar vagy, mint a hozzászólásod megírása előtt voltál.

2017. dec. 1. 14:08
 16/17 anonim ***** válasza:
?? Se teszt, se semmi? :( Pedig kíváncsi lettem volna a folytatásra.
2017. dec. 4. 09:37
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem is terhes, csak figyelemre vágyik a vilt pasitól!
2017. dec. 4. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!