Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után derült ki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után derült ki, hogy terhes vagyok. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Alig két hónapot jártunk, aztán szakított velem. Nem szeretnék ilyen apát a gyerekemnek mint ő, hisz még ő maga is gyerekes a szülei tartják el és nem hajlandó dolgozni sem. Nem vagyunk már tinédzserek, (21f -21l) nekem jó állásom van de nagyon nem terveztem most ezt a babát.

Elmondjam neki?

2016. júl. 8. 20:22
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Ha megtartod, akkor szerintem mindenképp mondd el neki de ha elveteted, akkor nem szükséges.
2016. júl. 8. 20:27
 2/7 anonim ***** válasza:
66%
Ahogy az első mondja!
2016. júl. 8. 20:46
 3/7 anonim ***** válasza:
64%

akár megtartod akár nem, joga van tudni. az ő gyereke is. ki tudja, lehet ez kell neki ahhoz, hogy felnőjön.

20N (szintén terhes, párom 21F)

2016. júl. 8. 20:57
 4/7 anonim ***** válasza:
63%
A gyerek is előbb-utóbb szeretné majd megtudni, ki az igazi apja. És valószínűleg találkozni is akar majd vele.
2016. júl. 8. 21:44
 5/7 anonim ***** válasza:
75%

Nem szoktam ilyet tanácsolni, de sajnos azt kell mondanom, hogy irány a doki.

Ha nem hiányzik a gyerek, nincs apa, anya felelőtlenül bekevágna egy életre szóló elkötelezettségbe, akkor csak ez marad megoldásként.

Majd lesz még gyereked olyantól, aki szeret és tudja, mivel jár, ha nemi életet él.

2016. júl. 8. 22:49
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Aha, tehát az apa egy gyerekes éretlen tökfej, de te teljesen felelősségteljes vagy.

Aki egy hónapos kapcsolatban máris teherbe esik, semmivel sem felnőttebb a másiknál.

2016. júl. 9. 17:12
 7/7 anonim válasza:
Szerintem,ha olyan ember,akivel le tudsz ülni normálisan beszélni,akkor mindenképpen joga lenne tudni róla,és arról is hogy mi a te véleményed az ügyben,mivel elsősorban neked kell eldönteni,hogy meg akarod-e tartani vagy sem. Viszont te magad is írtad,hogy rosszkor jönne a baba,szóval el kell gondolkozni,hogy mi a jobb,megtartod,50-50 százalék hogy egyedül kell felnevelned,mert nem biztos hogy el akarja kötelezni magàt (pláne hogy már együtt sem vagytok) valószínűleg ilyen fiatalon nem igazàn van már jól kialakult háttered,saját lakásod,megbízható állásod (nem Téged akarlak ezekkel leszólni,de valljuk be,valószínűleg még te is csak a szárnyaidat bontogatod,amivel nincs is semmi baj ilyen korban,ez a normális,ennek van itt az ideje). Végig kell gondolni,hogy jót tennél-e a gyerekednek,ha a jelen körülményei közé születne meg,és ez alapján döntened ebben a fontos kérdésben,de a pasinak tudnia kéne róla, talán legközelebb mindeketten óvatosabbak lesztek.
2016. júl. 10. 02:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!