Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után derült ki, hogy terhes vagyok. Mit tehetnék?
Alig két hónapot jártunk, aztán szakított velem. Nem szeretnék ilyen apát a gyerekemnek mint ő, hisz még ő maga is gyerekes a szülei tartják el és nem hajlandó dolgozni sem. Nem vagyunk már tinédzserek, (21f -21l) nekem jó állásom van de nagyon nem terveztem most ezt a babát.
Elmondjam neki?
akár megtartod akár nem, joga van tudni. az ő gyereke is. ki tudja, lehet ez kell neki ahhoz, hogy felnőjön.
20N (szintén terhes, párom 21F)
Nem szoktam ilyet tanácsolni, de sajnos azt kell mondanom, hogy irány a doki.
Ha nem hiányzik a gyerek, nincs apa, anya felelőtlenül bekevágna egy életre szóló elkötelezettségbe, akkor csak ez marad megoldásként.
Majd lesz még gyereked olyantól, aki szeret és tudja, mivel jár, ha nemi életet él.
Aha, tehát az apa egy gyerekes éretlen tökfej, de te teljesen felelősségteljes vagy.
Aki egy hónapos kapcsolatban máris teherbe esik, semmivel sem felnőttebb a másiknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!