Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Megcsalt, ott hadjam a 29...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt, ott hadjam a 29 évvel idősebb pasimat?

Figyelt kérdés
Van koztunk a szerelmemmel 29 ev...o az idosebb es a ferfi is.Szeretem ot mar 3 eve o meg 1 eve engem.O is szeret de valami borzaszto a termeszte..es nem vagyunk egyutt mert megakarja varni hogy 20 eves legyek (mert az elfogadhato eletkor szamara) De o megcsal engem en szova is tettem de megis azt mondja hogy tenyleg nincs koztuk semmi(de en tudom hogy van mert lattam a telefonjan) es azt mondja hogy csak uj pasit keres mar neki szoval elvben nincsenek egyutt (de egyutt vannak) es azt mondja ha megszabdul ettol a notol nem lesz kaocsolata csak velem.Azt is mondta hogy attol meg hogy nincs cajom nem jelenti azt hogy nem fogok kuvazni.El akkarom feljteni...de nemtudom de hogyan? Neha meg olyan szepen banik velem,vigyaz ram... mintha o is szeretne...szerintetek szeret egyatalan? mit tegyek? nagyon szeretem de ez az egsz korkulombseg sok...meg amit elmondtam,,

2017. nov. 14. 19:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne hagyd ott, hanem fogadd el a helyzetet. Már ne is haragudj, de nem a mi dolgunk. Leírjuk a véleményünket, azt cső. Te életed.
2017. nov. 14. 20:24
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi nyugdijat kap?
2017. nov. 14. 20:33
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Eleve nem normális, ha egy férfi egy 20 éves lány szintjén van. De ez mellékes, mivel baromira nem érdekled, csak egy naív kislány vagy neki akivel lehet szórakozni. Dehogy szeret ő téged 1 éve. Aki megcsal az nem szeret, ennyi.
2017. nov. 14. 20:40
 14/23 A legrosszabb ***** válasza:
100%
Hadjd odt.
2017. nov. 14. 20:53
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Elemi sötétség.
2017. nov. 14. 21:03
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
A fekete ejszaka vilagosabb mint te es a ven pasid.
2017. nov. 14. 21:27
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak szerelmes, hanem ostoba is vagy.
2017. nov. 14. 22:26
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Érvelek.

Féreg.

2017. nov. 14. 23:00
 19/23 anonim ***** válasza:

kerdezo nem eleg hogy ostoba vagy, gyatra a helyesirasod de a naivitasod miatt meg a humort sem erted

azert irja mindenki hogy hagyd ott, mert rosszul irtad le a szot!

hagyni es nem hadni...

Az irasodbol arra kovetkeztetunk, hogy neked sokkal jobb lenne az iskolaval es az onfejlesztessel foglalkoznod mint egy ven foszerrel partnerkapcsolatra torekednek, aki egyebkent a leirtak alapjan csak kihasznal teged!

2017. nov. 14. 23:35
 20/23 anonim ***** válasza:

Szerintem maradj vele két okből is:

1. egy-két év és nem kell féltékenykedni mert nem fog neki felállni, ergó megcsalni sem fog mert nem lesz mivel

2. eggyi ésszel nehezen találsz fiatalabbat

3. (ez extra pont) te fogsz örökölni nemsokára, sőt ha addig elvesz akkor jár az özvegyi nyugdíj is.

2017. nov. 14. 23:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!