Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nekem köszönhet mindent,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem köszönhet mindent, mégis megcsalt?

Figyelt kérdés
Párom (most már a volt) mikor összejöttünk egy nagyon motiválatlan férfi volt 0 jövőképpel. Én sok fáradozás árán intéztem neki egy nagyon jó munkahelyet, ahol magyar viszonylatokhoz képest rendkívül jól keres. Azóta eltelt jó néhány hónap és teljesen megváltozott, magabiztos, határozott stb. lett, most már ad magára, és az életkörülményeire is. (Korábban sem volt szegény egyébként) Viszont a probléma, hogy megcsalt. Én mindvégig szerető társa voltam, mindent megtettem érte, ez neki mégsem volt elég, és most a szeretőjét tervezi beköltöztetni abba a lakásba, amit kizárólag nekem köszönhet, hogy sikerült megvennie. Mérhetetlenül csalódott vagyok, hogy neki erre voltam jó, hogy egy ugródeszka legyek. Hozzáteszem engem soha nem vitt el sehová kapcsolatunk alatt, ezt a nőt meg kb. minden hétvégén wellnessezni viszi és a tenyerén hordozza. Igazából nem is tudom, hogy mi a célom, hogy ezt kiírtam, nyilván el kell felejtenem, de úgy érzem sosem fogok túllépni ezen. Ti mit tennétek? 30N
2017. jún. 18. 15:28
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
Használd fel minden kapcsolatodat és b*sszál alá, attól egy picit majd könnyebb lesz.
2017. jún. 18. 15:30
 2/10 anonim ***** válasza:
Sajnos ilyen van. Befektettél, bebuktad. Túl sok mindent nem tudsz tenni, mint megpróbálod elfelejteni, és tanulsz az esetből. Ha jól emlékszem, erre mondják, hogy megfizetted a tanulópénzt.
2017. jún. 18. 15:31
 3/10 anonim ***** válasza:
97%
Most legalabb megtanultad egy eletre, hogy a motivalatlan hereket a masodik randi elejen kell lerazni, nem pedig belejuk olni mindenfele toket, faradalmat.
2017. jún. 18. 15:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként írom, hogy gusztustalan féreg a kedves exed!

26/F

2017. jún. 18. 15:41
 5/10 A legrosszabb ***** válasza:
26%
A nők is ezt teszik, kapcsolatba kerülnek a retikülnyi bugyikájaikkal meg a leépített önbizalmukkal, aztán elvetetik magukat a sráccal, utána válás, majd a mellüket verdesve követelik mindennek a felét, ami nem is volt az övéké, s mindezek mellett az egész párkapcsolatuk, házasságuk alatt végig hazudoztak, s csalták a férjüket.
2017. jún. 18. 15:47
 6/10 anonim ***** válasza:

Annyit érdemes tenni/adni hogy ne fájjon, ha a szívesség esetleg viszonzatlan marad. Nem kell aggódni naponta vakarnak ki hálátlan dögöket a xarból férfiakat és nőket egyaránt. Ilyet csak akkor érdemes csinálni, ha nem vársz viszonzást, mert tényleg könnyen előfordul, hogy a másik minden különösebb hála vagy megjegyzés nélkül ballag el. Ez van sajnos.

30/f

2017. jún. 18. 15:48
 7/10 anonim ***** válasza:

Exfeleségemet mondhatjuk én is kivakartam a szarból. Nem kellett neki csak 6 órában dolgoznia, dolgoztam én 12 be. Otthon alig csinált valamit. Természetesnek vett olyan dolgokat amiket két szakmunkás bérből élők nem biztos hogy megengedhetnek maguknak(megdolgoztam érte de ma sem bánom). Aztán unalmában megcsalt, úgy hogy 2 gyerek is volt, vagyis van.

Az ilyenek nem gondolkoznak ezen.

De egyébként meg nem ettől függ, hanem attól hogy érzelmileg, testileg, stb. meg tudod adni e a párodnak amit szeretne. Én bevallom nem tudtam! Sajnos rossz párt választottam, olyat kell váll asztani, aki nagyjából arra vágyik amire mi is. Adok kapok ugye, így nem okozhat gondot senkinek.

2017. jún. 18. 17:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Felejtsd el. Szereztel neki anyagi dolgokat és ezért nem adott szerelmet. :) Van ez igy, hogy nem lehet a szerelmet megvenni.
2017. jún. 18. 20:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát... Senki szeretetét nem lehet megvásárolni. Azzal kell összeállni, aki önmagadért szeret. Oké, hogy az exed nem egy hálás típus, de most vegyen feleségül azért, mert te munkát szereztél neki?
2017. jún. 19. 13:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Az energiádiat fordítsd magadra. Ha nincs benne annyi érzelmi intelligencia, hogy hálás legyen és a minimális tiszteletet megadja neked, akkor egy percet se szánj rá az életedből.
2017. okt. 21. 04:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!