Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy tegyem magam túl a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tegyem magam túl a szakításon, ha senki nem áll mellettem?

Figyelt kérdés

szakítottam a barátommal másfél év után,mert nem bcsült meg,soha nem bókolt nekem igy megelégeltem, ám nagyon nehéz, mert egyik barátom se áll mellettem igazán, az egyik barátnőm tőlem messze él, a másik dolgozik,szabadidejében pedig a barátjával van,elhívtam h igyunk már meg valamit,de fontosabb neki a pasija. Anyukám nagyon ideges az anyagiak miatt és nem szeretném ezzel is terhelni, mert sokat is olgozik, a 14 éves húgomat se tehelhetem ilyen "felnőttes" dolgokkal. Igy nagyon nehéz elterelni a figyelmem. Járok egyetemre,de nincs sok orám és nem köti le a figyelmem, az exem jönne vissza és mivel nagyon rossz így egyedül arra is gondoltam már h visszafogadom,ami tudom h nagyon gáz. Nem vagyok nyitott ember,nehezen barátkozom, új közösségekbe nehezen vagy egyáltalán nem tudok beilleszkedni,mert mindig azt hiszem h lenéznek,vagy butának tartanak... Segítsetek,kérlek,nagyon elvagyok keseredve :(

22L

2017. nov. 3. 21:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia. Nekem 2, lassan 3 hónapja hogy szakított velem a volt baratom, de sajnos meg azóta se hevertem ki, pedig sokat jártam el otthonról, de nem igazán tudtam jol erezni magam. Hol jobb a kedvem hol rosszabb. Ha gondolod beszelgethetunk itt, irj nyugodtan uzenetet, a mostani szakitasom elott volt egy ket eves kapcsolatom is, ott viszonylag hamar tulleptem, talán tudok tanácsot adni. :)

20/L

2017. nov. 4. 07:40
 12/13 A kérdező kommentje:
én soha nem hanyagoltam el a barátaimat,mert nem voltunk összenőve az exemmel,csak akkor nem tűnt ez igy fel,hogy ennyire nem állnak mellettem
2017. nov. 4. 12:53
 13/13 A kérdező kommentje:
Egyébként nagyon sok erőt adtatok,hálás vagyok nektek, olvasgatom majd, hogy tudjak erőt meríteni,ha kell
2017. nov. 4. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!