Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idővel tényleg jobb lesz?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok és most ért véget egy 2 éves kapcsolatom. Volt elotte is egy kapcsolatom de így utólag visszagondolva ez volt az elso igazi, most voltam eloszor igazán szerelmes. Annyira gyönyörűen indult az egész, először egy csodás barátság és abból lett kapcsolat. Olyan mesés volt. Aztán elojott az a probléma hogy a páromat kb a szülei iranyitjak ő pedig semmit nem is akar tenni ellene. Velük él még és totál megdobbentett hogy olyan, mint egy kisfiu. Odáig fajult a dolog , hogy nem aludhattunk együtt mert a szülei nem engedik, este 10re haza kell mennie stb. Ez kicsit kiabranditott, sose gondoltam volna, hogy ez lesz de annyira szeretem, hogy kitartottam mellette és adtam neki az újabb esélyeket viszont egyre rosszabbul éreztem magam, elhanyagolva éreztem magam és végül teljesen idegbeteg lettem már és folyton veszekedtem vele. Aztán szakitottam újra adtam neki esélyt szakitottam újra adtam esélyt ez megy már igazából hónapok óta és besokalltam. Nem bírtam tovabb..Egy hete minden kapcsolatot megszakitottam vele viszont rettenetesen hiányzik és nagyon fáj, most is idegbeteg vagyok és folyamatosan sírok tényleg bárhol bármikor alig tudom visszafogni. Állandóan keresni akarom de tudom , hogy nem lenne helyes és igyekszem tartani magam a dontesemhez. De mégis úgy erzem, hogy a problemat leszámitva olyan tökéletes és szép volt és mi egymásnak vagyunk teremtve. Ugyanakkor azt is tudom, hogy a probléma elég nagy volt és így pl jövőt tervezni valakivel...Nem működött volna. Tudom. Aztán meg jön a buntudat hogy de ki kellett volna tartanom mellette hiszen biztos oka van annak, hogy olyan amilyen és segítenem kellett volna neki. De legbelül tudom, helyesen döntöttem. Idővel tényleg elmulik a fájdalom és ezek az érzések és teljesen el fogom tudni engedni ? Tudom, hogy ezt most túl kell élni de félek hogy sose lesz jobb. Meg most is bennem van a remény , hogy rajon mennyire elrontta, hogy engem akar és megváltozik. Egyébként ő 23 éves2017. nov. 3. 00:03
1/5 anonim válasza:
Persze, pár év múlva, de lehet pár hónap múlva már csak mosolyogni fogsz rajta.
2/5 anonim válasza:
Tényleg el fog múlni. Arra is rá fogsz jönni, milyen butaság volt rá pazarolni ennyi időt. :)
3/5 anonim válasza:
Igen, meggyászolod, aztán néhány hónap, max fél év és elmúlik...
4/5 anonim válasza:
21 vagyok. Nekem a 4 éves kapcsolatom ért véget nemrég. Hidd el, nem fog változni, felesleges lenne újrakezdeni. Majd talán idővel rájön, mekkora hülyeséget csinált, hogy a szüleire hallgatott. 23 évesen ez elég nevetséges. Ne keresd. Pár hónap, és jobb lesz. Keress magadnak programokat, találkozz barátokkal, és minden rendben lesz. :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Így legalább tudom, hogy érdemes kitartani :)
2017. nov. 3. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!