Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Értetlenül állok, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Két éve élek együtt egy csodálatos szerető kapcsolatban egy fiatalabb párral. Múlt szerdán váratlanul közölte, hogy egy "szép mosolyú" egyéntől elolvadt és szerelmes. Azóta napi szinten találkoznak, sőt már éjjel is volt nála. Köztünk eddig harmónia volt, boldogan éltünk, minden téren működött a kapcsolat.Semmi előzmény, ami baljós lett volna. És most egy szintén negyvenes pasival van, akinek "szép a mosolya" de nem akar elköteleződni. Egzisztenciálisan is gond lenne a szakítás, mert közös a lakás. A párom pedig nekem sírva könyörög, ölelget, hogy belepusztul, ha kilépek ebből a kapcsolatból. Dehát most nézzem, hogy szépítkezik és ellibeg programra, ami általában hajnalig tart....teljesen padlón vagyok, sírok, mint a gyerek, semmi kedvem, nem eszem szinte semmit. Mit tennétek??? Köszönöm előre is !!2017. nov. 2. 15:15
1/8 anonim 

válasza:

Csak én kavarodtam meg? Akkor ti most 3-an vagytok egy kapcsolatban? Kifejtenéd picit pontosabban a szitut kérdező?=)
3/8 anonim 

válasza:

#1 Nincs itt semmi gond, csak rossz szót használt az első mondatban. A "barátnővel" tényleg jobb lett volna, vagy csak másképp kellett volna összerakni a mondatot. De amúgy érthető a sztori.
4/8 anonim 

válasza:

WTF?!
Ki van és mit csinál? :D Szakíts, az mindig megoldás :D
5/8 anonim 

válasza:

Ha ekkora papucs vagy, akkor nézzed! Meg is érdemled!
Te csak arra kellesz, hogy legyen hol laknia.
Dobd ki, adjátok el a kecót, felezzetek, aztán felejtsétek el egymást.
6/8 anonim 

válasza:

Hát sztem lépj ki ebből ha mar nem birod.
7/8 anonim 

válasza:

A csajod félredug, te meg tárt karokkal várod este. Erre hagy ne mondjak semmit. Najó de mégis: ez a kapcsolat meghalt, csak te még nem vetted észre. A csajnak meg nem rád van szüksége, hanem az egzisztenciára ami veled jár. Ideje lenne szerintem külön utakon folytatni.
8/8 anonim 

válasza:

Ezek után még örülhetne, ha nem verem szájba.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!