Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy tegyem túl magam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tegyem túl magam a szakításon?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nincs kedvem semmihez,türelmetlen vagyok és nem találom a helyem. Nem tudok másra gondolni, sírhatnékom van és egész nap a telefont lesem keres-e.

Le - fel mászkálok, ütni tudnék valamit. Annyi érzés kavarog bennem, kegyetlenül érzem magam.

8 hónapot voltunk csak együtt de én szerettem.

2017. nov. 1. 19:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Megtort szivem ájjj jájjjjj....

Csatlakozom.

Nekem lassan harom honapja fuccsolt be a kapcsolatom. Kb 2 evig tartott.

En is igy vagyok, jarok fel le, ram jon, hogy vege, es totalis megsemmisules.

Minden reggel lekopom a tukrot mikor belenezek. (En miattam lett vege, en rontottam el). Mar nem takaritom.

Gyenge vagyok, olyan dolgokhoz folyamodtam, (hogy felejtsek) ami nem epp humanus.

Teszem itt a “drogok”.

Most irhatnam, hogy szedd ezt es ezt, es jobb lesz, nem fog fajni annyira, sot meg jol is erzed magad, de aztan ujra visszajon. Es megtobb kell belole. Es ott leszel mint en, igaz miota szedem a cuccot mar nem kaparom a falat, es a kormeim is kezdenek visszanoni....na de eleg ebbol!!!!

Szoval, ne csinalj semmit, varj, az ido nagyszeru dolog, kosd le magad, keress hobbit...szokasos lelkifroccs. Mast nem tudsz tenni sajnos.

26f

2017. nov. 1. 22:02
 12/12 anonim ***** válasza:

Uh átérzem... nekem is volt egy hoooosszú kapcsolatom, vége lett pár éve januárban, majd ugyanaz évben egy pár hónapos nagy lángú kapcsolatból kis hirtelen kilépett a srác.

Na az a második szakítás taccsra tett jó fél évre.

Ami nekem nagyon segített az elején: vettem egy nagy doboz fánkot és szakítós-újéletkezdős filmeket néztem sírva, míg tömtem magamba a fánkot. Tuti recept a megkönnyebbülésre. :)

Pórbálj relaxációs gyakorlatokat, jóga, meditáció. Próbálj ki új dolgokat, sétálj, sportolj, hogy levezesd a sok extra energiát, és ne az agyalásra menjen.

2017. nov. 1. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!