Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék túllépni?
46 évesen 15 év után fél éve szakítottunk. Gyerekünk nem lett, a kapcsolat ellaposodott, nem veszekedtünk, csak éltünk egymás mellett.
Mostanában egyre az a gondolat foglakoztat, hogy elégedetlen voltam és másnak ennyi se jut és hogy nem fogok jobbat találni ennyi idősen, egyedül meg nagyon nem jó... Csak is pesszimistán tudok magammal kapcsolatban gondolkodni, hogy tudnék ebből kilépni? Amúgy az élet más területein sikeres vagyok, de a magánélet terén teljesen bizonytalan, amibe már lassan beleőrülök, ezzel kelek-ezzel fekszem.

Mindent, amit akarunk magunkban, gyakorolni kell, így érzelmeket is. Éljetek tudatosabb életet.
Mond el neki, tudod mi kell, újra jó legyen s jöjjetek össze, én meg segítek megalkotni saját technikáitokat, kapcsolat folyamatos emeléséhez.
Csak jelen helyzetből tudsz kiindulni. Semlegesnek érdemes lenni, hisz nincs tudásod, ami miatt negatívoknak kéne nagyobb százalékot adj, csak elmédben lévő torzultságok..., Amiket egyébként ugyanúgy dolgozni kéne, mint érzelmek gyakorlásán.
Nem vagy az. Ne hazudj magadnak tudat alatt. Te is pontosan jól tudod, tudat alatt, csak a magán élet élet. Minden más, jelentéktelen játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!