Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hódítsam vissza a barátom?
Figyelt kérdés
8 hónapot voltunk együtt,
-távkapcsolat
-gyakori veszekedések
-általában minden bolhából elefántot csinálunk
Egyik ilyenen kaptunk össze,mindketten csúnya dolgokat vágott a másikhoz,ami tényleg már nagyon az alja.
Mit lehetne tenni?
2017. okt. 25. 21:08
1/8 anonim válasza:
Hmm miért is akarod visszahódítani?
2/8 A kérdező kommentje:
Szeretem őt.
2017. okt. 25. 21:10
4/8 anonim válasza:
Nőknek mindig könnyebb visszakonyorogni magukat, mert egy síró nő "cuki,védtelen, aranyos"
Egy síró férfi "szánalmas, antiférfi, gyenge"
5/8 anonim válasza:
nálunk ugyan ez volt pepitában. először én is szerettem még, de idővel elmúlt, és már el sem tudnám képzelni hogy vele legyek. ha mindenből elefánt lesz, nem illetek össze, kár erőltetni. nem vagytok egy hullámhosszon és soha nem is lesztek
6/8 anonim válasza:
Ami nem működik azt nem kell erőltetni, sőt tilos. Ahol gyakori veszekedés van, ott nincs szerelem.
7/8 anonim válasza:
4-es, számomra az ok nélkül síró nő nem cuki, hanem manipulatív liba.
8/8 anonim válasza:
#7 de mindig találnak okot... és ha te nem fogadod ezt el, akkor érzéketlen vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!