Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ex pasival szex?

Figyelt kérdés
Csak szexuális kapcsolat ha mindketten csak azt akarjuk....
2017. szept. 30. 19:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Egészségetekre. Én mondjuk nem tenném, aminek vége van, annak minden szempontból vége, kell a fracnak bonyodalom.
2017. szept. 30. 19:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Elég hülye ötlet...
2017. szept. 30. 20:07
 3/9 A legrosszabb ***** válasza:
23%
Lehetetlen kibírni a mindennapokat szex nélkül, igaz? Lehetetlen lenne másra is gondolni, nem csak arra, hogy megfúrjon valaki a húszcentisével, igaz? És akkor a nők nem szexfüggők, nem a lóf#szt nem.
2017. szept. 30. 20:09
 4/9 A kérdező kommentje:
Április 13-a óta birom....és ő is ...(elvileg) azért azóta eltelt jó par hétköznap
2017. szept. 30. 20:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

3-as ne általánosíts, én speciel közel három éve élem szex nélkül a mindennapokat.

(#1)

2017. szept. 30. 20:24
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ti tudjátok. Én május óta bírom (nehezen),de ex pasival még így sem jönnék össze szexelni :)
2017. szept. 30. 20:31
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Én volt hogy összejártam az exfeleségemmel a válás után....

De ha van lehetőséged inkább keress mást!

Nekem sajnos nem volt más lehetőség, illetve most sincsen , de mi már jobbnak láttuk ha abbahagyjuk....

Lassan egy éve semmi , szóval bele nem hal az ember.

2017. szept. 30. 21:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Szeretettel nagyon jó. Csináltam ilyet s ha egészségesek vagytok mentálisan, csak jó lehet.
2017. szept. 30. 21:17
 9/9 anonim ***** válasza:
A személyes véleményemet írom le és amit tapasztaltam. Elég hülye ötlet...Ebben a cipőben jártam/járok. Anno én is tettem fel ilyen kérdést, nagyjából április körül. Nekem is írták, hogy ez egy nagyon nagyon rossz ötlet. Akkor az eszemmel én is tudtam, de a szívemmel nem és ugye mindenki a saját hibáiból tanul a legtöbbet, így hát belementem minden olyanba ami nagy valószínűséggel nekem fog a legjobban fájni. Gondolom te is szereted, nehogy megpróbálj keresni kifogást, hogy ez csak szex meg stb..Ebből rohadt nagy koppanás lesz. Röviden így tudnám leírni, ha akarsz beszélni vagy kérdezni akkor nyugodtan írj nekem.
2017. okt. 1. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!