Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek ez mi lehet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mi lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Parommal 3,5 evet voltunk egyutt, van egy majd' masfel eves kisfiunk.

2 honapot kulon toltottunk, nekem el kellett utaznom messzire egy csaladi problema miatt. Kisfiunkat vittem magammal, minden nap beszeltunk a parommal, stb.

1 honapja ugy dontott, hogy legyen vege a kapcsolatunknak. Nagyon sokat veszekedtunk az elmult evben, sok vitank volt, nem tul komolyak, de azert majdnem mindennaposak lettek a veszekedesek.

Meg nem koltozott el tolunk, azt mondta, hogy majd 1-2 honap mulva fog, hogy addig mindketten megszedjuk magunkat anyagilag.

Azota is velem alszik (tudna a nappaliban), ejjelente felalomban allandoan hozzam bujik es puszilgat, napkozben ha a babank alszik es o itthon van, akkor filmnezes kozben is hozzam bujik, meg mindig lefekudne velem (ramnyomul egyertelmuen, stb).. viszont egyre csak mondja, hogy 1-2 honap mulva elkoltozik.

Egyebkent nem nez ki ugy, mint aki nagyon gyujti a penzt, uj autot venne a jovo heten, amire ramenne az osszes felretett penze.

Az osszes szabadidejet velunk tolti, nem csak a kisfiunkkal, hanem velem is, mivel engem is mindig hiv, hogy menjek oda, ahol ok vannak (kert, nappali stb).

Nem ertem miert csinalja ezt, fogalmam sincs. Annyira hatarozottnak tunik ezzel a szakitassal kapcsolatban, csak ezek a bujasok es olelesek osszezavarnak teljesen.

Ti mit gondoltok? Esetleg voltatok hasonlo helyzetben?

Kerek szepen mindenkit, hogy normalis hangnemben valaszoljon, es ne veszekedjunk/veszekedjetek egymassal, csak mert esetleg mas velemenyen vagytok.

Koszonom szepen!

2017. szept. 13. 20:36
 1/10 anonim ***** válasza:
58%
Erről nem őt kellene megkérdezned?
2017. szept. 13. 20:42
 2/10 A kérdező kommentje:

De, es meg is kerdeztem, de nem mond semmi konkretat sajnos. Keruli a temat nagyon, sot el is megy szinte, amikor felhozom. Veszekedni meg nem szeretnek, abbol volt eleg az elmult evben.

1 honapja amikor szakitottunk, akkor mondta tobbszor, hogy szerinte mi majd meg ugyis egymasra fogunk talalni, csak kell egy kis kulon toltott ido.

2017. szept. 13. 20:53
 3/10 anonim ***** válasza:

Herótja van az örökös veszekedésből és így akar "kordában" tartani téged.

A viselkedése egyébként totál komolytalan.

2017. szept. 13. 21:53
 4/10 anonim ***** válasza:
dugni akar más csajokkal is, szerelembe esni stb... De azért bírja a hígfos kapcsolatát is, a kicsit is őszintén szereti.
2017. szept. 13. 21:57
 5/10 A kérdező kommentje:

Koszonom #3. Bar ez mar eleg sok idonek tunik a kordaban tartasra, szerintem tenyleg el akar hagyni, csak sajnos nem ertem a viselkedeset. De koszonom, hogy megosztottad velem a velemenyedet!:)

#4, erre en is gondoltam (bar kicsit szebb megfogalmazassal), de egyszeruen velunk tolti minden szabadidejet, vagy 1-2 kozos baratunkkal munka utan fel-1 orara. ha mas is lenne a kepben, akkor neha-neha gondolom ott nala is lenne. Ha meg szerelmet keresne mas no szemelyeben, akkor miert bujik hozzam ejjelente, miert keri, hogy oleljem meg, miert simogat filmnezes kozben, es miert akar meg velem szexualis eletet elni?

De koszonom szepen neked is termeszetesen!

2017. szept. 13. 22:09
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem már lelépett volna a barátod, ha tényleg menni akarna. Felesleges megvonni magadtól az élvezetet, dugasd meg magad jó alaposan. ;) a többit meg majd meglátjátok.
2017. szept. 13. 22:17
 7/10 A kérdező kommentje:

Nem igazan van hova mennie. Ha most elmenne alberletbe, akkor kb a nullan lenne, nem tudna nekem gyerektartast fizetni se, ugy meg nem akar elmenni, hogy itthagy minket a semmibe. Ugyhogy ez az 1-2 honap tenyleg kell neki is, hogy anyagilag osszeszedje magat.

(Masik autot is reszletre tudna venni, az onerore menne el kb az osszes felretett penze).

2017. szept. 13. 22:20
 8/10 anonim ***** válasza:
Annál inkább használd ki, hogy még ott van. Ne add fel, küzdj érte! Legyél kedves, főzz neki finomakat, legyél szexistennő, és legfőképp ne veszekedj.
2017. szept. 13. 22:27
 9/10 A kérdező kommentje:
Probalom ezt csinalni, #8-as, viszont nem szeretnem magam beleelni abba, hogy tenyleg szeret meg, es ujra jo lehet minden, mert ha tenyleg elmegy 1-2 honap mulva, akkor meg nagyobbat fogok koppani, mint most.:( ugyhogy jelenleg keszulok a legrosszabbra, de kozben probalok kuzdeni erte.
2017. szept. 13. 22:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Sztem csak kiakarja hasznâlni azt a kevés időt mert tudja hogy elfog költözni és nehezebb lessz neki is .Mondjuk ha nem szeretne akkor nem igy viselkedne veled .Attolfüggetlenül nem biztos hogy nem fog szeretni ha elköltözik .
2017. szept. 14. 08:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!