Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miert csinal igy az exem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert csinal igy az exem?

Figyelt kérdés
o szakitott velem par napja de meg beszelt velem h tul tegyem magam rajta,tul tettem , de ma is peldaul most estere elkezdi "gratulalok az uj profilkepedhez, biztos sok fiut megtudsz szerezni ,szoval ne aggodj nem leszel.maganyos , a meg a posztok amiket kiteszel , erre pedig elkezdi sorolni mind azt ami nem tetszett neki a kapcsolatban ,pedig meg o mondta h csinaljak azt ami jol esik h tul tegyem magam rajta most is 2 es fel orat dumaltunk , azt elkezdi h mar nm vagyok a regi akit o megismert , meg bla bla meg miket akart volna a kapcsolatban regen, en pedig azt valaszoltam hogy miert nm szoltal nm bolt honnan tudjam ...de mindenert probal megszolni meg azert is amihez semi koze , mar nm erinti h fiukkal beszelek ,meg hogy kihivo a ruha a profilomon , pedig meg i is mondta regen hogy nem kihivo, de mar en sem szeretem. meg mondta h az kezet szet verte mert aggodott ertem idaig meg stb ... mondjuk igaz h ma nm torodtem vele az elmult napokban mert szakitottunk, de mar nm vagyok koteles , erre pedig "csak akkor irsz ha baj van" pedig o mondta h irjak ha bajom van ... de attol fuggelenul nm akarja ujra kezdeni , es a vegere meg raggaszkodott hozza h totoljem ki azt amiket irt anelkul h kerjem v kerdezzem.meg azzal is baja van hogy kedvesebb lettem
2017. szept. 9. 09:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Bántja az egóját, hogy továbbléptél. Tegyél egy szívességet mindkettőtöknem: tiltsd le. Így ő nem fog továbblépni, és terrorizálni fog téged. Mondd meg, hogy neked ez nem kell, ne beszélgessetek. Ha nyomja a "nem akar barátként elveszíteni" dumát, akkor mondd meg, hogy pár év múlva beszélhettek újra, amikor már nem párként tekintetek egymásra. De ehhez idő kell, és addig kopjon le.
2017. szept. 9. 10:43
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én megkérdezném, hogy most végülis mit akar. Ha nem akar már veled lenni, akkor köszönj el tőle, tiltsd le, szakíts meg minden kapcsolatot vele. Ha meg veled akar lenni, akkor hagyja abba a játszmázást, és mondja meg, hogy "bocs, hülye voltam, próbáljuk meg még egyszer". De ezt a köztes állapotot ne hagyd egy percig sem.
2017. szept. 9. 11:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Tiltsd már le a fenébe, nyavalyogjon magának :D
2017. szept. 9. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!