Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csinal igy az exem?
Figyelt kérdés
o szakitott velem par napja de meg beszelt velem h tul tegyem magam rajta,tul tettem , de ma is peldaul most estere elkezdi "gratulalok az uj profilkepedhez, biztos sok fiut megtudsz szerezni ,szoval ne aggodj nem leszel.maganyos , a meg a posztok amiket kiteszel , erre pedig elkezdi sorolni mind azt ami nem tetszett neki a kapcsolatban ,pedig meg o mondta h csinaljak azt ami jol esik h tul tegyem magam rajta most is 2 es fel orat dumaltunk , azt elkezdi h mar nm vagyok a regi akit o megismert , meg bla bla meg miket akart volna a kapcsolatban regen, en pedig azt valaszoltam hogy miert nm szoltal nm bolt honnan tudjam ...de mindenert probal megszolni meg azert is amihez semi koze , mar nm erinti h fiukkal beszelek ,meg hogy kihivo a ruha a profilomon , pedig meg i is mondta regen hogy nem kihivo, de mar en sem szeretem. meg mondta h az kezet szet verte mert aggodott ertem idaig meg stb ... mondjuk igaz h ma nm torodtem vele az elmult napokban mert szakitottunk, de mar nm vagyok koteles , erre pedig "csak akkor irsz ha baj van" pedig o mondta h irjak ha bajom van ... de attol fuggelenul nm akarja ujra kezdeni , es a vegere meg raggaszkodott hozza h totoljem ki azt amiket irt anelkul h kerjem v kerdezzem.meg azzal is baja van hogy kedvesebb lettem2017. szept. 9. 09:19
1/3 anonim 

válasza:

Bántja az egóját, hogy továbbléptél. Tegyél egy szívességet mindkettőtöknem: tiltsd le. Így ő nem fog továbblépni, és terrorizálni fog téged. Mondd meg, hogy neked ez nem kell, ne beszélgessetek. Ha nyomja a "nem akar barátként elveszíteni" dumát, akkor mondd meg, hogy pár év múlva beszélhettek újra, amikor már nem párként tekintetek egymásra. De ehhez idő kell, és addig kopjon le.
2/3 anonim 

válasza:

Én megkérdezném, hogy most végülis mit akar. Ha nem akar már veled lenni, akkor köszönj el tőle, tiltsd le, szakíts meg minden kapcsolatot vele. Ha meg veled akar lenni, akkor hagyja abba a játszmázást, és mondja meg, hogy "bocs, hülye voltam, próbáljuk meg még egyszer". De ezt a köztes állapotot ne hagyd egy percig sem.
3/3 anonim 

válasza:

Tiltsd már le a fenébe, nyavalyogjon magának :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!