Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki szeret, akkor miért csinál ilyeneket? (barátnő)
Pl. elfelejtek betenni valamit a táskába.
Ilyenkor elkezd csesztetni, hogy semmire sem figyelek oda, szétszórt vagyok, stb...
Sokszor igazat adok neki, de nagyon zavaró, hogy minden egyes esetnél ha valamit elfelejtek, akkor így áll bosszút. :D
Apró dolgokra gondolok: a telefon feltétele töltőre pl.
De ha elszámolok valamit (szerinte számolom el, de igazából nekem van igazam xD), akkor is felemeli a hangját, szinte beszélve kiabál. Ha meg mondom neki, hogy nincs igaza, akkor megsértődik. :D
Igazából csak azt nem értem, hogy mi a fenéért kell a másikat mindig okolni. Én is hibázhatok, igaz néha egymás után többet is, de ez egy jellemvonásom. :D
Ha ő csinál valami apró bakit, csak legyintek és közlöm, hogy semmi baj. Szerintem ez a normális. Próbálok minél fegyelmezettebb lenni, tényleg mindenre odafigyelni, de na... néha nem jön össze.
Nálunk is ez van. Én higgadtabb vagyok, ő forrófejű. Én szétszórt vagyok, ő rendezett. Ha évente egyszer valamit elfelejt, akkor nem tűri a kritikát. Az emberek különböznek, vagy megszoksz, vagy megszöksz.
26/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!