Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csinalja ezt? Szeret mmeg vagy sem?
Figyelt kérdés
Az ex baratom egy buli helyen dolgozik ahol többször összetalalkotunk es mindig jokat beszelünk viccelödünk stb. Mindenki aki ismer illetve nem mondjak hogy allandoan engem nez s ha nem vagyok ot uta am erdeklöduk...hallotam mar egy ismerösömtöl is hogy neki azt mondta hogy meg vannak irantam erzesei...de neki mar 1 eves kapscolata van azota viszont mikor irok neki nem valaszol vagy csak tömören .miert van ez?
Bocsi a helyesirasi hibak miatt...nem magyarorszagon elek...
2017. szept. 7. 14:34
1/7 anonim 

válasza:

Ha én ezt tudnám, kitúrnám az állásából az Alexander- mágust...talán beszélgess vele, csak kiderül valami...
3/7 anonim 

válasza:

Ennek nincs értelme ha te utsnad érdeklődik me minden mit keres egy másik nő oldalàn .Ennyierővel szakithatna a csajàval és nem kellene itt jàttszmàznia .Ha meg nem is vàlaszol én hagynàm te próbàlkoztal most ő rajta a sor .
4/7 A kérdező kommentje:
En is ertelmetlennek gondolom
Tegnap beszelgettünk mindent tagadott s azt mondta boldog de bele sem nezet a szemembe, mikor rolunk volt szo vagy epp a mostani kapcsolatarol inkabb oldara nezet mind a szemembe..köszi a valaszokat
2017. szept. 8. 07:52
5/7 A kérdező kommentje:
Ezert gondolom ugy hogy igenis vannak erzesei különben a szemembe mondta volna
2017. szept. 8. 07:52
6/7 anonim 

válasza:

Nézd ha csalódott benned akkor megértem a viselkedését .Ha pl megcsaltad vagy te szakitottàl vele akkor is érthető a viselkedése .Ilyenkor már nincs mit tenni sztem túl fog o lépni rajtad csak nehezen .
7/7 A kérdező kommentje:
nem csaltam meg es nem en bantottam meg öt...
2017. szept. 17. 23:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!