Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért van az, hogy egy 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egy 3 hónapos kapcsolat miatt még mindig szenvedek?

Figyelt kérdés

Szerelmes voltam a srácba, ő nem belém, szakított velem, mindez 4 hónapja.

És én még mindig miatta sírok.

Miért van ez???

3 hónap miatt.. egyszerűen nem értem

2017. szept. 5. 22:00
 1/6 anonim ***** válasza:
59%

Én egy hónapos "kapcsolat" miatt sírtam fél évig :D ő volt az első szerelmem. Pedig egy könnycseppet sem érdemelt volna meg így visszatekintve. Sajnos ez ilyen, idővel halványul az érzés :)

22/L

2017. szept. 5. 22:03
 2/6 A kérdező kommentje:

nekem is első szereelem volt sajnos, elkepesztoen merges vagyok magamra, hogy nem megy a tovabblepes..

u.i.: srácok ne irogassatok, senkivel nem akarok beszélgetni, köszi!

2017. szept. 5. 22:08
 3/6 anonim ***** válasza:

2.: ne legyél mérges, ez még a legracionálisabb embernek sem megy úgy, hogy eldönti és nem siratja többet. Add meg erre magadnak az időt, foglald el magad mindenfélével, ha megy és hagyd, hogy az idő elintézze. Bármilyen klisének is hangzik, ez így megy.

Ha segít, leírhatom az én történetemet levélben :)

2017. szept. 5. 22:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Valószínüleg nem a lelkitàrsad .Engedd el és koncentrálj a jövőre .Egy darabig még rossz lessz de idővel elfelejted őt .
2017. szept. 5. 22:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Mert egy idióta vagy?
2017. szept. 6. 07:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Áprilisban lett vége egy 1,5 hónapos kapcsolatomnak, amin még mindig nem tettem túl magam. A 3 évesen meg 1 hónap alatt túltettem magam. Nagyon kapcsolatfüggő az egész. Nagyon szeretted ezt a srácot, azért megy ilyen nehezen.
2017. szept. 7. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!