Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi bosszantja a legjobban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi bosszantja a legjobban a pasikat szakítás után?

Figyelt kérdés
Egy kicsit szivatni akarom az exem, aki gyakorlatilag egyik pillanatról a másikra dobott ki. Mi a legbosszantóbb, amit tehetek? Főleg fiúk válaszát várom, de válaszolhat bárki. :) 20/L

2017. aug. 29. 15:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
95%
Jobb, ha hagyod az egészet, nem fog sok jóra vezetni, te meg nem leszel több ezáltal, sőt...44/ f.
2017. aug. 29. 15:39
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Mivel ő dobott ki, így csak magadat blamálnád, ha ezzel foglalkoznál és ő lenne a "nyerő helyzetben", mert azt látná mindenki, hogy te vagy a sértődött ex, aki baromságokat csinál...

Emelkedj felül!

2017. aug. 29. 15:39
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván ha azt látom hogy ő hamarabb lezárja, hamarabb túllép a szakításon mint én, látom hogy vidám, boldog, felszabadult.

De ez miért fontos neked?

Bosszú?

Kell? Mindenképpen? Nyugodtabb leszel tőle? Vagy boldogabb?

2017. aug. 29. 15:41
 4/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szemét volt velem a kapcsolatunk alatt többször és a szakítást nagyon rosszul időzítette...
2017. aug. 29. 15:43
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő dobott ki, akkor miért bosszantaná bármi is?
2017. aug. 29. 15:45
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Az a legbosszantóbb, ha nem foglalkozol vele.

Ha látja, hogy pont hogy próbálsz neki keresztbe tenni, akkor még inkább a nyeregben fogja érezni magát.

21/L

2017. aug. 29. 15:47
 7/18 A kérdező kommentje:
Lévyszi a kérdésre válaszoljatok....
2017. aug. 29. 15:48
 8/18 anonim ***** válasza:
97%

WTF? És ha én most azt modnom, hogy engem az idegesítene a legjobban, ha tolnál egy gangbanget egy sereg fekával akkor indulnál a szerbhatárra, vagy mi? :D

2017. aug. 29. 15:51
 9/18 D. Brasco ***** válasza:
88%

Mar valaszoltunk a kérdésre.......ugyhogy nem tudom mit vársz....hogy írjunk valami oltari baromságot?!?!Attól mi lesz jobb??

Amúgy meg próbálj mar meg az eletkorodnak megfelelően viselkedni mert 20evesen ez azért ritka gáz,hogy "szivatni akarom az exem"..........

2017. aug. 29. 15:53
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő szakított akkor leszarja, hogy mi van veled.
2017. aug. 29. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!