Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után hogyan raktátok rendbe magatokat?
Tudni kell rólam, hogy rettegtem a párkapcsolatokról, nincs sok önbizalmam, duci vagyok és épp építgetem az életemet.
Ennek fényében 4 hónapja fogyózok és feljártam társkeresőre, élőben is igyekeztem nyitott lenni a srácokra. Ismerkedtem, közben leadtam 15 kilót, megnőtt picit az önbizalmam és lett egy barátom. 3 hete ért véget, szóval nem volt egy nagyon hosszú távú dolog, csak 2 hónapot voltunk együtt.
Most sikerült híznom 2-3 kilót, magam alatt vagyok és teljesen úgy érzem, kezdhetek mindent előröl, az önbizalmam újfent a béka s*gge alatt van és még mindig nem sikerült rendeznem az életemet, nem váltottam még munkahelyet, pedig utálom, csúsztattam a jelentkezésemet a sulinál, abbahagytam a spanyol tanulását is, mindennel leálltam, még a fogyókúrával is. Ti ilyenkor mivel próbálkoztok, hogyan tovább?
ilyenkor el kell terelned a figyelmedet, megpróbálni olyan dolgokat tenni ami leköt
a duciság nem feltétlen hátrány, 15 kiló fogyás azért elég sok, gratulálok, látod van kitartásod ha akarod :)
figyelj oda az étrendedre és ne egyél annyit, hogy hízz! mellette azért sportolj, mozogj! ez nem csak a fogyásban segít, hanem jót tesz lelkileg is :)
menni fog, ügyes vagy!
Ne add fel,érj el mident amire vägysz!
Diétázz sportolj az lelkileg is rendbehoz'!
Jó vagy hidd el . /N
2 hónap, az semmi :D
Mozizz, sportolj, hobbizz, dolgozz, tanulj nyelvet, hallgass zenét, és sírd ki magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!