Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után hogyan raktátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után hogyan raktátok rendbe magatokat?

Figyelt kérdés

Tudni kell rólam, hogy rettegtem a párkapcsolatokról, nincs sok önbizalmam, duci vagyok és épp építgetem az életemet.

Ennek fényében 4 hónapja fogyózok és feljártam társkeresőre, élőben is igyekeztem nyitott lenni a srácokra. Ismerkedtem, közben leadtam 15 kilót, megnőtt picit az önbizalmam és lett egy barátom. 3 hete ért véget, szóval nem volt egy nagyon hosszú távú dolog, csak 2 hónapot voltunk együtt.

Most sikerült híznom 2-3 kilót, magam alatt vagyok és teljesen úgy érzem, kezdhetek mindent előröl, az önbizalmam újfent a béka s*gge alatt van és még mindig nem sikerült rendeznem az életemet, nem váltottam még munkahelyet, pedig utálom, csúsztattam a jelentkezésemet a sulinál, abbahagytam a spanyol tanulását is, mindennel leálltam, még a fogyókúrával is. Ti ilyenkor mivel próbálkoztok, hogyan tovább?

2017. aug. 27. 23:47
 1/5 anonim ***** válasza:

ilyenkor el kell terelned a figyelmedet, megpróbálni olyan dolgokat tenni ami leköt

a duciság nem feltétlen hátrány, 15 kiló fogyás azért elég sok, gratulálok, látod van kitartásod ha akarod :)

figyelj oda az étrendedre és ne egyél annyit, hogy hízz! mellette azért sportolj, mozogj! ez nem csak a fogyásban segít, hanem jót tesz lelkileg is :)

menni fog, ügyes vagy!

2017. aug. 27. 23:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Ne add fel,érj el mident amire vägysz!

Diétázz sportolj az lelkileg is rendbehoz'!

Jó vagy hidd el . /N

2017. aug. 28. 00:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Jézusom, ez csak két hónap, mi lett volna veled, ha két ÉV után szakítasz? Ne dramatizáld túl a dolgot, ennyit egy ember sem ér.
2017. aug. 28. 06:39
 4/5 anonim ***** válasza:

2 hónap, az semmi :D

Mozizz, sportolj, hobbizz, dolgozz, tanulj nyelvet, hallgass zenét, és sírd ki magad.

2017. aug. 28. 20:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a legjobb a kornyezetvaltozas, uj hobbi esetleg munkakornyezet. En 32 evesen mar ateltem jo par szakitast, es megtanultam, hogy azert lesz vege, mert OKA van, hogy vege legyen, idovel elmulik es jobb lesz minden, de ha egyedul marad az ember, szuksege van kis onzosegre azert, hogy regeneralodjon mind testileg es szellemileg egyarant.
2017. aug. 29. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!