Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Te hogyan búcsúznál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te hogyan búcsúznál?

Figyelt kérdés

Életemben ő volt a második nagy szerelem.Vele veszítettem el a szüzességemet.Rengeteg dolgot tanított,sokszor velem volt amikor más nem sok titkomat tudja.2 és fél éve vagyunk együtt.

Ő elköltözik külföldre a munka miatt.Távkapcsolatot akar.Havi 1-2 találkozó lenne max..Közös jövőt még nem hozott fel.Hosszútávra tervez kint. Olyan 4-5 évre.Utána hogyan mennék ha nem kéri? Meg amúgy is...ez szerintem már csak az ő élete lesz.

Szakítani akarok mielőtt elmegy.Szeretnék egy utolsó lelkizős,bújós,csodás búcsú napot. :( Te hogyan búcsúznál? Van értelme ajándékot,emléket adnom? Vagy még azt is adjam vissza amiket adott?

20/N

2017. aug. 29. 15:15
 1/5 anonim ***** válasza:
31%
Ha ekkora a szerelem, akkor hogy jut eszedbe egyaltalan szakitani? Sehogy nem bucsuznek. Ha ket ember akarja egymast, akkor ne adjak mar fel ilyen konnyen. Vagy ha ilyen konnyen feladjak, akkor az nagyon nem szerelem volt...
2017. aug. 29. 15:18
 2/5 anonim ***** válasza:

Jézusom. Kérlek, ne csináljátok ezt már. Miért kell mindenkinek elcsesznie a saját életét? Ez nem egy romantikus kalandregény ahol belefér az ilyen teátrális hülyeség.

Minden kapcsolat konfliktusok sokaságát fogja eléd dobni és te mindegyik elől menekülni akarsz? Pusztán holmi kényszerképzetek miatt? Nehezen tudom elképzelni amúgy, hogy ne hívna ki magával... de ha nem is hozta fel, akkor mi akadályoz meg abban, hogy megkérdezd?

2017. aug. 29. 15:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ha szereted, akkor adj egy esélyt előbb magatoknak...búcsúzni később is lehet. Ha pedig eldőlt benned, hogy szakítasz, akkor csak normálisan közöld vele, nem kell ajándék, meg visszaadom, stb.
2017. aug. 29. 15:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Búcsúzásban jó vagyok, személyesre szabnám. Ez olyan amit neked kell csinálni, nem gyakorin kérni ötleteket.
2017. aug. 29. 16:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem búcsúznék, nálunk is hasonló állt fenn.

Fél évig havi 4-5 napot voltunk együtt (1000km). Pokol volt, megszenvedtük mindketten, de épp ezért sokkal jobban értékeljük egymást, és nyolc hónapja kiköltöztem hozzá.

Ne csszd el, próbáljátok meg, főleg, ha ennyire szeretitek egymást.

28n

2017. szept. 4. 16:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!