Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mai szakítás elég ok ahhoz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mai szakítás elég ok ahhoz, hogy holnap ne menjek el a lakodalomba, ahova meg lettem hívva?

Figyelt kérdés
2017. aug. 25. 14:06
 1/9 anonim ***** válasza:
83%

Ahogy érzed.

Nekem jót tett, hogy emberek közé mentem szakítás másnapján (családi kaja), nem pedig a falat néztem otthon, és agyaltam, mi kúródhatott el már megint...

2017. aug. 25. 14:11
 2/9 A kérdező kommentje:
Én éppenséggel nem vágyom rá, hogy jópofizzak és boldog párokat nézegessek...
2017. aug. 25. 14:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Egy sima szakítás elég "hétköznapi" dolog, viszont az ifjú pár most még úgy van vele, hogy egyszer az életben van esküvője (aztán majd meglátjuk mit hoz a jövő), szóval ez nagy dolog nekik, ne sértsd meg őket. (Mondjuk ezen nem kell megsértődni, de na, akkor is, érted.)
2017. aug. 25. 14:18
 4/9 A kérdező kommentje:
Csak hogy nővérem fia nősül meg... és nővéremmel enyhén szólva is gyűlöljük egymást...
2017. aug. 25. 14:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Az is eleg ok, hogy nincs kedved. Gondolom nem valami legjobb baratod eskuvojerol van szo.
2017. aug. 25. 14:21
 6/9 anonim ***** válasza:
77%
3-as vagyok. Akkor a nővéredéket nem értem. Miért vagy egyáltalán meghívva? :D Így már nem bunkóság nem elmenni, sőt, szerintem még örülni is fognak a távollétednek, mert gondolom csak udvariaskodásból hívtak meg.
2017. aug. 25. 14:23
 7/9 anonim ***** válasza:
90%
Nem. Az életben vannak kötelezettségek.
2017. aug. 25. 15:29
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hogy eleve nem bírod a tesód? Akkor mondd le.
2017. aug. 25. 15:30
 9/9 anonim ***** válasza:
67%
Ez komolyan egy kérdés??? Dehogy mész. Fúj! Nem! Szted akarná, ott legyél? Ha anyám rühellne valakit, akit kb nem ismerek, nem akarnám ott legyen. De persze nem tudom. kérdezd meg összeházasodókat. De én helyedbe szimplán csak nem mennék.
2017. aug. 25. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!