Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Ma kellett beszélnem az exemmel,muszáj volt.

Kb 2 hónapja szakitottunk,én nagyon megszenvedtem,elégé kikészültem.Próbáltam semleges maradni a beszélgetés során,ne legyen még véletlenül sem félreértés.Sajnos anno mindent bevetettem hogy visszakapjam.Ma már nem tennék ilyet.Nem mondom hogy nem jut eszembe(bár nem tudom ez normális e még,de már én sem akarom vele)

De ő folyamatosan érdeklődőtt,van e pasim,volt e azóta valaki,milyen volt a nyaralás,hogy vagyok stb..

Kicsit furcsa volt ez nekem...nem tudom hova tenni.

2017. aug. 23. 11:53
 1/10 anonim ***** válasza:

Annyit jelent, amennyit te most még reménykedően beleképzelsz.

Vannak ilyen alap kérdések, amit feltehet mert érdekled őt, bármilyen ételemben, vagy csak szimplán kíváncsi, vagy jobb kérdés nem jutott eszébe.

De sose feledd, te most kb mindent jelnek nézel.

2017. aug. 23. 11:54
 2/10 anonim ***** válasza:
érdekelte, hogy rendben vannak e a dolgaid
2017. aug. 23. 11:54
 3/10 A kérdező kommentje:

Rendben,köszönöm.

Leirtam,hogy már én sem akarom vele.Nem müködőtt kettőnk között,ettől függetlenül nagyon szerettem őt.

2017. aug. 23. 11:58
 4/10 anonim ***** válasza:
Majd elmúlnak ezek a dolgok, ne aggódj
2017. aug. 23. 12:00
 5/10 A kérdező kommentje:

Reménykedem benne hogy elmúlik :)

Csak furcsa,én mondjuk semmit nem kérdeztem tőle,ilyen témában...

2017. aug. 23. 12:14
 6/10 anonim ***** válasza:

Mert neked jobban fájna, ha igen lenne a válasz.

Ne is keresd igazán, most ez nem hiányzik neked.

2017. aug. 23. 12:15
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Nem,nem fogom keresni.Eddig is igyekeztem,mint irtam muszáj volt.

2017. aug. 23. 12:24
 8/10 anonim ***** válasza:
A kérdésedben ott a válasz. Pont azt jelenti. Nem vagy érdektelen számára, mivel ezek nem általános kérdések, főleg nem két hónap után.
2017. aug. 23. 13:06
 9/10 anonim ***** válasza:

Remènykedni ne remènykedj ezek miatt. Az èn exem is hasonlòan èrdeklődött iràntam legutòbb. Sőt a vègèn csòk is volt meg minden. Akkor mèg pàr napig beszeltünk, majd eltűnt.

Szòval ne làss ebbe semmi komolyat.

2017. aug. 23. 13:37
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem reménykedem,mert már én sem akarom ezt vele.Én nem kezdeném újra,milyen válasz van a kérdésben?
2017. aug. 23. 13:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!