Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha EX kibékül az exével, mennyire tartos lehet nekik?
Együtt voltam egy lánnyal. Amikor megismertem a csajt akkor ő szakított az exével, de az ismerkedésünk ideje alatt. Elmondta mennyire rosz volt neki az exe, féltékenység, anyagi gondok, az szülei se bírták.
A mi kapcsolatunk tartott kb fél évig, semmi veszekedés , mindent megadtam neki, odafigyeltem rá, nem voltam féltékeny, szerintem túlságosan is jó voltam vele. És egyszer csak szakítottunk a semmiből nem durván, semmi veszekvés, megbeszéltük mint két normális ember, majd rá 2 hétre közölte velem hogy kibékült az exével és hogy megváltozott az exe. És most nála lakik-
Olyan válaszokat várok akiknek van erről tapasztalatuk vagy voltak ilyen helyzetben. Műkődő kapcsolatuk lehet, megváltozik valaki véglegesen vagy csak most frissiben megy és később megromlik?.
Azért teszem fel a kérdést hogy kb. mire számíthatok, fog keresni hogy béküljek ki vele később, esetleg mennyire esélyes az hogy keres kb fél év évek múlva?
Most őszintén, ha keres is, te szívesen lennél talonpasi? Aki csak azért jó, mert a másik otthagyta?
Legyen már egy kis önbecsülésed!
Egyet értek az elsővel. Most komolyan ácsingózni akarsz egy olyan csajért, aki fél év után kidobott azért hogy szaladjon vissza az exéhez?
Mindegy hogy az működni fog vagy sem, ti már szakítottatok és kész. Ne akarj már.tartalékjátékos lenni.
Egy parkapcsolat nem olyan egyszeru, mint mindannyian tudjuk akik parban elunk/eltunk.
Rengeteg feladat es aldozattal jar a fentartasa.
Viszont a szakitas az meg behezebb, foleg ha abban a szerepbe tartozol eppen akivel szakitottak. Ilyenkor kerdesek, ketelkedes,onbizalom osszeomlas eri el az embert.
De hogy latjuk ezt abbol a szempontbol ha mi vagyunk azok akik szakitunk? Oka volt a szakitasnak. De valamilyen szinten akivel szakitottunk meg mindig a reszunk, mert ott van a megszokas es persze negis egykor fortak az erzelmek maskepp nem jott volna letre egy kapcsolat. Igy a szakito is atmegy valamilyen szinten a kapcsolati gyasz folyamatan.
De ahoz hogy ezt potolja es elnyomja menekulni kezd es persze legtobb esetben biztos pont fele mindent felrugva.
Ilyenkor alakul ki a vissza exhez lepes, mert egykor biztos pont volt es meg most is tartalek kis komprimiszum kis hitegetessel elerheto. Ugymond kapcsolat felmelegites alakul ki. De ez mennyire tartos es mi az oka es milyen sikeres sajnos nem tudjuk. Talan par het, honap, par ev is vagy holtoniglan. Ez az amiert feltettem a kerdest hogy lassam. Kinek mukodtek a felmelegitesi helyzetek es mekkora sikerrel jart. Nekem is van meg mas exem is es talan meg pont tartalekol ill. maganyos es felkereshetem es ha jol csinalom felmelegitheto. De mi a kockazata? Az hogy ujra beleszeretek es ujra egy hatalmasat koppanok a pofaraesestol. Azert akartam pontos es tapasztalt velemenyeket, hogy tudjak elore latni hogy ha visszatalal barmely exem. Hogy eri meg lereagalni. Itt csak 1 szemely volt a pelda a legutobbi de meg sok van a listan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!