Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem torli az exevel kozos kepeket Facebookon?
Lehet, hogy jóban maradtak és szeret visszaemlékezni a jó dolgokra?
Nem törvényszerű, hogy utálni kell az exet és mindent fel kell gyújtani, ami az övé volt, vagy közös.
És ezek milyen jellegű fotók? Valami élményhez, eseményhez kapcsolódnak (nyaralás, rendezvény...), vagy csak ketten töltik ki a fotót, és semmi más témája nincs?
Mert ha pl. élményhez kapcsolódó fotókról van szó, az nem csak az exéhez köti, hanem az élményhez is, ami attól még lehet szép emlék, csak mert nem maradt azzal, akivel átélte (főleg, ha örökmozgó, élményeket gyűjtő emberről van szó).
Szerintem is evidens letörölni ilyenkor minden közös képet. FŐleg ha csókolózós kép,vagy amin látszik,hogy egy párt alkottak akkor.
AZ ilyenek még mindig legbelül arra vágynak,hogy hátha egyszer újra lesz köztük valami. Vagy szereti mutogatni,hogy igen vele is együtt voltam,lássa mindenki .
Vagy pedig lehet nem is tudja,hogy van fent egy olyan kkép, mert annyira nem érdekli a facebook oldala. Több oka is van, én rákérdeznék finoman,hogy mi az oka annak,hogy még mindig ott van az a kép.
1: Nem érdekli, mi van fent neki a facebookon.
2: Nem rosszindulatúan váltak el, és hát azért csak az élete része volt az az ember, és nem tartja gáznak, ha még mindig fent van a kép.
Nekem is van fent kép exemmel (kettővel is) az instagrammomon, mert attól függetlenül, hogy már nem vagyok velük, jó körülmények között váltunk el, és alkalmanként beszélek is velük, és szeretem azokat a képeket, mert jó emlékeket hoznak vissza, ha rájuk nézek, de ez nem azt jelenti, hogy még mindig a volt kapcsolataim megszállottja lennék :D
Sok az osszebujos, csokolozos kep. Es igenis erdekli a facebookja, maximalisan kihasznalja a szolgaltatasait napi szinten.
Magambol kiindulva, nekem fajna a dolog a kozos kepek lattan. Ez a pasi pedig meg a szakitaskor meg a tanfolyamot is ott hagyta, amit egyutt kezdett el a baratnojevel.
Nem kerdezek ra, nem az en dolgom, csak a leirtak fenyeben nekem furcsa. :) es erdekel, hogy az emberek mit miert csinalnak, ha egyszer szamomra illogikusnak tunik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!