Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miert nem torli az exevel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem torli az exevel kozos kepeket Facebookon?

Figyelt kérdés
Eltelik lassan fel ev a szakitas ota, de a pasinak meg mindig ott virit az osszes ilyen kepe. Ennek mi lehet az oka? Emlegetni is szokta az exet, hogy ezt még vele csinalta, azt vele latta stb. Nem tud szabadulni az emleketol? Azert is furcsa, mert egy eletvidan ferfirol van szo, szinte sosem ul otthon.
2016. jún. 2. 10:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Akkor meg mi közöd hozzá? Ez az ő dolga.
2016. jún. 2. 15:12
 12/14 A kérdező kommentje:
Meg mindig irom, hogy csak erdekel, mi jarhat a fejeben. Aki ezen nem tud tullepni, mert ilyen korlatolt, az lapozzon tovabb.
2016. jún. 2. 15:47
 13/14 anonim ***** válasza:

Hát az én sztorim kb hasonló. Mármint én elvileg együtt is voltam a sráccal két hónapot. Akkor a volt bartánőjével már fél éve nem voltak együtt és ha beszéltek is csak azért,hogy elhordja a srácot mekkora egy p.cs. Elvileg így is láttak már minket együtt,és valahogy a csaj fülébe jutott,ha meg levette volna a képeket végképp összerakta volna a képet,csak hát ő volt a koli elnök vagy valami ilyesmi és keresztbe tudott volna neki tenni a csaj. Lényeg a lényeg,akkor vette le a képeiket,mikor újra visszament ősszel egyetemre és ott megismerte az új barátnőjét aki szintén ott tanul.

Hát nem mondom,hogy jól esett de ezáltal is megbizonyosodtam róla, én voltam aki komolyabban gondolta a dolgot :)

2016. jún. 2. 19:22
 14/14 A kérdező kommentje:
Koszi, hogy ezt megosztottad velem. :) hat, ez az, senki nem tudhatja, mi bujik meg valojaban egy ember dontesei mogott. :P
2016. jún. 2. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!