Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottam a párommal de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottam a párommal de lehet nem kellett volna? (27N)

Figyelt kérdés
Együtt éltünk négy évig. Az elmúlt időszakban kimerültem teljesen és önállóbb életet akartam élni, úgy kicsit szabadabban. Úgy éreztem, hogy a vitákat amik közöttünk voltak már nem akartam megoldani. Szeretem a volt párom, szerettem akkor is csak annyira nem találtam a helyem sehol sem, hogy nem tudtam mit tegyek :( Szerintem depressziós is vagyok de nem ez, hanem az életem miatt. Családomat nem nagyon érdeklem, a barátaimnak nevezett emberek sem foglalkoztak velem sokat, csak a volt párom. Őt érdekelte, hogy mi van velem, próbált is segíteni de én inkább ellöktem magamtól és ez miatt bűntudatom van. Viszont annyira akartam egy kis egyedüllétet, hogy inkább eldobtam. Sokszor voltam vele bunkó vagy lekezelő, nem érdekeltek a problémái sem (már ha mondta nekem). Ő nagyon sokat próbált változni, máshogy hozzám állni. Igazából amit kértem, azt megtette, csak most besokalltam... Nem tudom mitől és nem tudom mit tegyek?! Három hete már nem beszélünk egymással, elköltöztem de nem érzem azt, hogy ettől boldogabb lennék. Ő előtte egy hónapon át próbált segíteni nekem, vissza is mentem hozzá majd pár nappal rá újra elhagytam... Ekkor ő azt mondta, hogy élete legnagyobb csalódása vagyok és ettől úgy érzem, hogy egy s**r ember vagyok. Rossz dolgot tehettem? Elrontottam?
2017. aug. 11. 10:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
a magány akarása nagyon erős motiváció. Ha ezt egy párkapcsolatban akarod, akkor jól tetted, ha megtetted...
2017. aug. 12. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!