Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal szakítottam. hogyan azerezzem vissza? én nagyon szeretem, teljesen oda vagyok érte az volt az indoka hogy feltekenykedtem régen, de ez már nem most volt. Mondta hogy ez neki nem jön be
adott egy újabb lehetőséget..hogy változzak...változtattam mindig a kedvébe jártam..mondent megtettem érte...és mondta hogy néha minden jó volt...de a féltékenységemmel valamit megöltem benne...mikor megbeszéltem vele hogy többet nem lesz ilyen be is tartottam
de neki miert ilyen a gondolkodasa?
miert nem ad egy eselyt ha tudja nagyon jol o is hogy mindent megtettem erte?
en megprobaltam..jelenleg mindenre az volt a valasza hogy nem.
pedig en idot is adnék neki..megmondtam neki
nekem csak az a fontos hogy visszaszerezzem..barmi aron is..kezdesnek nem lenne rossz ha csak talalkozgatnánk...ugy mint régen
"nekem csak az a fontos hogy visszaszerezzem..barmi aron is."
Önző egoista hisztis p..csa vagy.
Egy kapcsolat KÉT FÉLRŐL szól, de te csak SAJÁT magadról beszélsz!
Ő nem akar téged, fel tudod ezt fogni?
Lesz..r téged, nem kellesz neki.
Nem igaz, hogy hogy lehet ennyire kapcsolatfüggő, elvakult és h..lye valaki.
majd rajossz ha te is ennyire szeretsz valakit, akinel elhalvanyultak az erzesei..hogy milyen rossz..
tanacsot akartam nem lehurrogast
4 és fél éves kapcsolatban vagyok, kezdjük itt.
Kettő: mi minden nap teszünk a kapcsolatért, egymásért, az érzelmekért, hogy ne laposodjon semmi.
Három: egyikünk se ilyen gyerekes, hogy féltékenykedik a másikra.
Négy: mi képesek vagyunk tiszteletben tartani és elfogadni a másik véleményét, kérését. (Ez neked k..rvára nehezen megy!!!)
Hát nyilván nem magától halványult el...
Azért ha hosszú hónapokig úgy viselkedsz ahogy nem szimpi mindig elhal egy kicsit a dolog, aztán ez lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!