Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi nyoma maradt a szakításnak, nem gáz ez?
Mióta szakítottunk (két éve), utálok abban a városban lenni, ahol ő él. Ritkán megyek, csak ha muszáj, és rosszul érzem magam ott. Suliba is oda jártam, de a rossz emlékek jönnek elő, amikből rengeteg van. Nagyon gáz kapcsolat volt.
Azóta új kapcsolatom van, komoly, tartós, mégsem szívesen megyek oda.
Ez nagyon gáz? A mostani előtt csak két kapcsolatom volt, komolytalan sose volt, tehát nem úgy avgyok, mint azok a lányok, akik egy hét múlva már a nevére se emlékeznek, mert annyi volt már.
Ennyi nyom még érthető egy különösen szörnyű kapcsolat után, vagy nem így kéne éreznem?
Nem viszed tulzasba az onsajnalatot?
Meg szerencse hogy nem azon a bolygon erzed magad rosszul ahol egyutt voltatok, mert most kereshetnel masikat.
En meg iden nyaron nem akartam oda kiruccanni baratokkal,ahol tavaly az exemmel nyaraltunk.
Vegul elmentem,es tok jo volt.:)
Igy idore nekem is megmaradnak"nem szeretem "dolgok,ha veget er egy kapcsolat.
Szerintem mozgósítsd a barátaidat illetve a párodat, és próbáld szép emlékekkel felülírni a rosszakat. :)
Nekem zenével volt ugyanez, de végül eltűntek a rossz emlékek.
21/L
Köszönöm a válaszokat!
Tényleg sok volt a rossz emlék, bántás, zsarolás, hazugság, megcsalás, bezárás stb.
De akkor nem vagyok egyedül, ez megnyugtató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!