Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ennyi nyoma maradt a szakításn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi nyoma maradt a szakításnak, nem gáz ez?

Figyelt kérdés

Mióta szakítottunk (két éve), utálok abban a városban lenni, ahol ő él. Ritkán megyek, csak ha muszáj, és rosszul érzem magam ott. Suliba is oda jártam, de a rossz emlékek jönnek elő, amikből rengeteg van. Nagyon gáz kapcsolat volt.

Azóta új kapcsolatom van, komoly, tartós, mégsem szívesen megyek oda.

Ez nagyon gáz? A mostani előtt csak két kapcsolatom volt, komolytalan sose volt, tehát nem úgy avgyok, mint azok a lányok, akik egy hét múlva már a nevére se emlékeznek, mert annyi volt már.

Ennyi nyom még érthető egy különösen szörnyű kapcsolat után, vagy nem így kéne éreznem?

2017. aug. 8. 18:16
 1/6 anonim ***** válasza:
34%

Nem viszed tulzasba az onsajnalatot?

Meg szerencse hogy nem azon a bolygon erzed magad rosszul ahol egyutt voltatok, mert most kereshetnel masikat.

2017. aug. 8. 18:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Én nem sajnálom magam. Csak nem akarok emlékezni rá.
2017. aug. 8. 18:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Az problema mert ugyis mindig emlekzni fogsz ra. Az emlekezet nem ugy mukodik hogy elfelejted amit szeretnel. Majd 50 evesen amikor mar a szemuveget se talalod meg a fejeden akkor is emlekezni fogsz az ilyenekre.
2017. aug. 8. 18:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

En meg iden nyaron nem akartam oda kiruccanni baratokkal,ahol tavaly az exemmel nyaraltunk.

Vegul elmentem,es tok jo volt.:)

Igy idore nekem is megmaradnak"nem szeretem "dolgok,ha veget er egy kapcsolat.

2017. aug. 8. 19:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem mozgósítsd a barátaidat illetve a párodat, és próbáld szép emlékekkel felülírni a rosszakat. :)

Nekem zenével volt ugyanez, de végül eltűntek a rossz emlékek.

21/L

2017. aug. 8. 20:09
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Tényleg sok volt a rossz emlék, bántás, zsarolás, hazugság, megcsalás, bezárás stb.

De akkor nem vagyok egyedül, ez megnyugtató.

2017. aug. 8. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!