Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Úgy érzem jó barátnő voltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem jó barátnő voltam mégis megcsaltak. Hogyan dolgozzam fel?

Figyelt kérdés

Nem vagyok beképzelt, de tisztában vagyok azzal, hogy szép, csinos vagyok. Évek óta versenyszerűen táncolok, járok edzeni, futni, havonta fodrászhoz és még itthon is jobban nézek ki (akár közvetlen ébredés után is), mint a legtöbb nő bármikor. Nyilván nem vagyok 10/10es csaj, de jól nézek ki.

Belsőre is normálisnak tartom magam. Olyan lány vagyok, akivel simán lehet meccsre menni és akár színházba is. Bármiről szivesen beszélgetek, és mivel sokat olvasok általában mindenhez hozzá tudok szólni, mindenről van véleményem. Még senkitől sem hallottam, hogy unatkozna mellettem.

Szexben is abszolút bevállalós vagyok, mindent megkapott az exem. Popsi,mélytorok,hard szex..tényleg kb.semmire se mondtam nemet és őszintén élvezem is, nem csak megjátszom. A főzés sem áll tőlem messze, bár nem szeretek annyira, de hetente 3-4x minimum főzök. Dolgozok és olyan munkám van, amit imádok..soha senki sem tartott el (a szüleimen kivül).

Vannak rossz tulajdonságaim is, de azt gondolom jóval kevesebb, mint jó...mégis megcsaltak.

Hiába tettem meg mindent a barátomnak,támogattam a legapróbb dolgokban is és kiálltam mellette minden, neki egy másik nő kellett.

Ennél jobb nem tudok lenni, pedig elég maximalista vagyok.

Ha nem tettem volna magam tényleg mindenbe oda akkor lehet könnyebben dolgoznám fel, de így nem megy. Sose éreztem még magam ennyire rosszul és fogalmamsincs hogyan tovább. Próbálom elterelni a gondolataimat, de mindig azon kapom magam, hogy ezen agyalok.

Ezek után hogyan bízzak meg bárkiben is?

2017. aug. 2. 22:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt olyan lehetsz, mint anyám, aki szerint ha ő mindent tőle telhetően a legjobban csinál, akkor a környezetében élőknek kötelező jelleggel jól kell magukat érezniük, az eszébe se jut, hogy az embernek más gondolatai is vannak, mint hogy TŐLE legyenek jóban magukkal, másrészt meg beb...na, ha ennyi elég lenne egy tartalmasan eltöltött közös élethez. Persze alapnak jó, de mondjuk ha a rossz tulajdonságaid között szerepel, hogy amúgy egy problémát nem lehet veled megbeszélni, b..hatod a színházba járást meg a mélytorkot. Továbbá megfelelési kényszered van, azt meg a nem annyira jófej emberek inkább kihasználják, mint nem. Illetve még hiába vagy te tökély, ha az exed egy gerinctelen p..ccs.
2017. aug. 3. 08:04
 12/19 anonim ***** válasza:
De mi a teljes sztori? Szakítottatok? Félredugott egyszer? Vagy viszonya lett egy másik nővel és lebukott? Vagy kidobott egy másik nőért? Számomra az sem derül ki a kérdésedből, hogy szeretted-e és ezért is bánt ennyire a dolog, vagy "csak" a hiúságodat bántja, hiszen te voltál a tökéletes barátnő. Bocs, de kicsit lélektelen checklist az egész leírásod.
2017. aug. 3. 11:28
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerinted hány férfit érdekel, hogy te szebb vagy ha felkelsz vagy 'jó' vagy a szexben? Férfinak nő kell, nem barbi baba vagy Michelle Wild. Emberileg egy szar vagy, akkor feldughatod az összes többi tulajdonságod. És abból kiindulva, hogy mennyire nárcisztikusan beszélsz magadról, lehet érdemes lenne ebbe is beleolvasnod: [link]
2017. aug. 3. 11:28
 14/19 anonim ***** válasza:

Nem rosszindulatból kérdezem, de rossz tulajdonságod nincs is? Oké, hogy maximalista vagy, de valóban mindig jólesett megtenni ezeket a dolgokat? Minden, amit megtettél érte, érzésből jött, és nem megfelelési kényszerből?

21/L

2017. aug. 3. 12:15
 15/19 anonim ***** válasza:
Én nem gondolom, hogy a kérdező narcisztikus vagy hasonló lenne, nekem inkább olyannak tűnik, mint a csalódott szülők "Mindent megadtunk neked, hat ez a hála?" kesergése. Valamiért úgy gondolja, hogy csak azokat csalják meg, akik nem tettek bele ezt-azt a kapcsolatba. A szupernőket és szuperpasikat meg soha. Pedig ez nem így működik. Lehet, hogy sok mindent megadott, csak azt nem, amire a párjának szüksége volt. Vagy a párja volt olyan, hogy a legtökéletesebb kapcsolatban is félrekúr, mert egy p.öcs.
2017. aug. 3. 14:24
 16/19 anonim ***** válasza:
Azért nárcisztikus mert ennél részletesebben le sem írhatná, hogy ő milyen tökéletes. A valóság az ilyen esetben meg az szokott lenni, hogy az ember egy p.ö.cs. Nők között, akik felülértékelik magukat, hajlamosak azt hinni, hogy a férfiaknak ezen felszínes tulajdonságokon kívül nincs is másra szükség. Pedig ez a legnagyobb ökörség. Ha továbbra is ebben fog hinni, hogy a külső/szex/akármi bőven elég lesz egy férfi megtartásához akkor sok-sok csalódás fogja még érni.
2017. aug. 3. 14:29
 17/19 anonim ***** válasza:
Azért nem gondolom elsőre róla, hogy nárci lenne, mert nagyon is ismerős nekem a kérdés. Élőszóban is hallottam már ilyen kesergést, az illető minden volt, csak éppen nárcisztikus nem.
2017. aug. 3. 20:16
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért egyből nárcisztikus az ha valaki tisztában van az adottságaival? A nőkbe mindig az önbizalmat próbálják belesulykolni, ha valakinek van már az is baj?!
2017. aug. 6. 13:25
 19/19 anonim ***** válasza:

Mert az adottságaimmal én is tisztában vagyok, még sem erre alapozom a 'védelmem' egy megcsalás/szakítás után. Mármint amiket felsorolt a posztoló azok szubjektívan ítélhető dolgok. A szexuális életét leíró rész meg priceless.

De segítek: a nárcisztikus személyiségzavar egy olyan tünetegyüttes ahol megjelenik az arrogancia, az indokolatlan/túlzó magabiztosság vagy az önelégültség. Magukat különlegesnek gondolják akik nem képesek feldolgozni azt a tényt, hogy pusztán a tulajdonságaik alapján, vannak akik negatívan tekintenek rájuk.

Felőlem élhet a posztoló abban a tudatban, hogy ő olyan perfekt nő, mint amilyennek leírta magát. Sőt még hiheti azt is, hogy mindez normális megnyilvánulás (különösen a személyes, intim szféra publikálása) de ettől még egy sérült emberről beszélünk akinek az első feladat lenne azon elgondolkodni, hogy nem-e ezen tulajdonságai miatt szakítottak vele/csalták meg.

Bár ezzel el is értünk a kör végére, mivel ezt beismerni nem fogja, a fentebb vázolt mentális problémák miatt.

2017. aug. 6. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!