Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem jó barátnő voltam mégis megcsaltak. Hogyan dolgozzam fel?
Nem vagyok beképzelt, de tisztában vagyok azzal, hogy szép, csinos vagyok. Évek óta versenyszerűen táncolok, járok edzeni, futni, havonta fodrászhoz és még itthon is jobban nézek ki (akár közvetlen ébredés után is), mint a legtöbb nő bármikor. Nyilván nem vagyok 10/10es csaj, de jól nézek ki.
Belsőre is normálisnak tartom magam. Olyan lány vagyok, akivel simán lehet meccsre menni és akár színházba is. Bármiről szivesen beszélgetek, és mivel sokat olvasok általában mindenhez hozzá tudok szólni, mindenről van véleményem. Még senkitől sem hallottam, hogy unatkozna mellettem.
Szexben is abszolút bevállalós vagyok, mindent megkapott az exem. Popsi,mélytorok,hard szex..tényleg kb.semmire se mondtam nemet és őszintén élvezem is, nem csak megjátszom. A főzés sem áll tőlem messze, bár nem szeretek annyira, de hetente 3-4x minimum főzök. Dolgozok és olyan munkám van, amit imádok..soha senki sem tartott el (a szüleimen kivül).
Vannak rossz tulajdonságaim is, de azt gondolom jóval kevesebb, mint jó...mégis megcsaltak.
Hiába tettem meg mindent a barátomnak,támogattam a legapróbb dolgokban is és kiálltam mellette minden, neki egy másik nő kellett.
Ennél jobb nem tudok lenni, pedig elég maximalista vagyok.
Ha nem tettem volna magam tényleg mindenbe oda akkor lehet könnyebben dolgoznám fel, de így nem megy. Sose éreztem még magam ennyire rosszul és fogalmamsincs hogyan tovább. Próbálom elterelni a gondolataimat, de mindig azon kapom magam, hogy ezen agyalok.
Ezek után hogyan bízzak meg bárkiben is?
Nem rosszindulatból kérdezem, de rossz tulajdonságod nincs is? Oké, hogy maximalista vagy, de valóban mindig jólesett megtenni ezeket a dolgokat? Minden, amit megtettél érte, érzésből jött, és nem megfelelési kényszerből?
21/L
Mert az adottságaimmal én is tisztában vagyok, még sem erre alapozom a 'védelmem' egy megcsalás/szakítás után. Mármint amiket felsorolt a posztoló azok szubjektívan ítélhető dolgok. A szexuális életét leíró rész meg priceless.
De segítek: a nárcisztikus személyiségzavar egy olyan tünetegyüttes ahol megjelenik az arrogancia, az indokolatlan/túlzó magabiztosság vagy az önelégültség. Magukat különlegesnek gondolják akik nem képesek feldolgozni azt a tényt, hogy pusztán a tulajdonságaik alapján, vannak akik negatívan tekintenek rájuk.
Felőlem élhet a posztoló abban a tudatban, hogy ő olyan perfekt nő, mint amilyennek leírta magát. Sőt még hiheti azt is, hogy mindez normális megnyilvánulás (különösen a személyes, intim szféra publikálása) de ettől még egy sérült emberről beszélünk akinek az első feladat lenne azon elgondolkodni, hogy nem-e ezen tulajdonságai miatt szakítottak vele/csalták meg.
Bár ezzel el is értünk a kör végére, mivel ezt beismerni nem fogja, a fentebb vázolt mentális problémák miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!