Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Úgy érzem jó barátnő voltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem jó barátnő voltam mégis megcsaltak. Hogyan dolgozzam fel?

Figyelt kérdés

Nem vagyok beképzelt, de tisztában vagyok azzal, hogy szép, csinos vagyok. Évek óta versenyszerűen táncolok, járok edzeni, futni, havonta fodrászhoz és még itthon is jobban nézek ki (akár közvetlen ébredés után is), mint a legtöbb nő bármikor. Nyilván nem vagyok 10/10es csaj, de jól nézek ki.

Belsőre is normálisnak tartom magam. Olyan lány vagyok, akivel simán lehet meccsre menni és akár színházba is. Bármiről szivesen beszélgetek, és mivel sokat olvasok általában mindenhez hozzá tudok szólni, mindenről van véleményem. Még senkitől sem hallottam, hogy unatkozna mellettem.

Szexben is abszolút bevállalós vagyok, mindent megkapott az exem. Popsi,mélytorok,hard szex..tényleg kb.semmire se mondtam nemet és őszintén élvezem is, nem csak megjátszom. A főzés sem áll tőlem messze, bár nem szeretek annyira, de hetente 3-4x minimum főzök. Dolgozok és olyan munkám van, amit imádok..soha senki sem tartott el (a szüleimen kivül).

Vannak rossz tulajdonságaim is, de azt gondolom jóval kevesebb, mint jó...mégis megcsaltak.

Hiába tettem meg mindent a barátomnak,támogattam a legapróbb dolgokban is és kiálltam mellette minden, neki egy másik nő kellett.

Ennél jobb nem tudok lenni, pedig elég maximalista vagyok.

Ha nem tettem volna magam tényleg mindenbe oda akkor lehet könnyebben dolgoznám fel, de így nem megy. Sose éreztem még magam ennyire rosszul és fogalmamsincs hogyan tovább. Próbálom elterelni a gondolataimat, de mindig azon kapom magam, hogy ezen agyalok.

Ezek után hogyan bízzak meg bárkiben is?

2017. aug. 2. 22:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
0%
Kefélj félre te is attól majd megnyugszol;)
2017. aug. 2. 22:15
 2/19 anonim ***** válasza:
58%
Felesleges ezen kattognod. Fogadd el, hogy a másik fél nem hozzád való volt. Én is sokat keseregtem, hogy folyton eldobtak, de már megértettem, hogy az is értem van, ha eldobnak. Majd lesz helyetted olyan, aki megbecsül. Sokáig magamban kerestem a hibát, hogy nem vagyok jó senkinek, de ezt felejtsd el te is, mert hülyeség. Csak nem találtad meg a megfelelő partnert.
2017. aug. 2. 22:16
 3/19 anonim ***** válasza:
56%

Nem tudod miről szól élet. Nincs összefüggés mondandóidban.

Szomjas voltam, még is megvertek tegnap a discóban.., miért?

Én szememben e kérdés ugyanoly abszurd mint tied.

2017. aug. 2. 22:22
 4/19 anonim ***** válasza:
62%
Amit leírtál szép és jó, de a legtöbbre igaz hogy nem attól leszel jó barátnő. Félre ne értsd szép és jó, de a legfontosabb hogy szeresd legyél mellette és halgasd meg őt, meg persze ő is téged. Engem is hagytak már úgy ott hogy olyan indokokat mondott ami egyik se volt igaz, de a sors iróniája hogy azok az indokok mind megvoltak a következő pasijában. Nyugi ha találkozol valakivel akivel szeretitek egymást akkor nem hagynak faképnél.
2017. aug. 2. 22:28
 5/19 anonim ***** válasza:
83%
Ez mind szép és jó, de úgy érzem, van benned egy igen erős megfelelni akarás. Ne azért legyél bevállalós minden téren, hogy megfelelj másnak. Ha magad miatt nem tennél meg dolgokat, akkor nem érdemes másért sem. Na meg tudod az örök igazságot. Hiába nyújtasz 110%-ot, ha a másik nem tudja értékelni azt. Vannak dolgok, amik tőlünk teljesen függetlenek, sajnos nem tudsz, nem is lehet más gondolkodását irányítani, megérteni, mert sokszor még magukat sem értik az emberek. 29F
2017. aug. 2. 22:37
 6/19 A legrosszabb ***** válasza:
44%
Lehet, hogy büdi a szád napközben. Na ez például nagyon kiábrándító tud lenni. A rózsaszínű Orbit nagyon finom ízű.
2017. aug. 2. 22:48
 7/19 anonim ***** válasza:
39%
Csald vissza, és kész. No hard feelingz.
2017. aug. 2. 23:53
 8/19 anonim ***** válasza:
52%
Miért lenne nyilvánvaló hogy nem vagy 10/10-es?
2017. aug. 2. 23:58
 9/19 anonim ***** válasza:

Én is úgy érzem hogy jó férj voltam, mégis megcsaltak.

Azt akkor mi van? Így jártam, meg te is... Minél kevesebbet agyalsz ezen annál jobb. Annyit kell csak megérts nem az a lényeg hogy mit adsz, úgy értem ha sokat adsz akkor majd nem fog megcsalni... ez hülyeség....

Ember függő a dolog, van aki csal, és van aki nem.

Ja és ez nincs a homlokára írva senkinek sem.

2017. aug. 3. 01:08
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Tisztázzunk egyet, mert sokan félreértésben vannak és úgy látszik, hogy te is.

A megcsalás nem rólad szól. Nem büntetés. A kapcsolat milyensége is vezethet oda, például elhidegülés, de annak sincs sok köze ahhoz, hogy tudsz-e főzni vagy jársz-e dolgozni.

Viszont van az az eset is, ami szerintem inkább jellemző a tiédre, hogy a volt párod ilyen. Ő hozta ezt a döntést, mert úgy gondolta valamiért, hogy megteheti. Ez az egész róla szólt, nem rólad. Ettől még nyugodtan megbízhatsz másban.

2017. aug. 3. 07:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!