Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap találkozok az exemmel először,2 éve szakítottunk! Hogy viselkedjek?
2 éve szakítottunk, barátságban váltunk el, közös egyezés alapján (viszont én hoztam fel ezt a szakításos témát...) azután is néha facen beszélgettünk,de a srác szakítás után teljesen közömbös lett.Úgy tudom barátnője nincs,nekem sincs pasim.Eddig egyszer találkoztam vele véletlenül, akkor ki se szállt az autóból ,csak az anyukája beszélgetni.
Na szóval az a lényeg,hogy az anyukája és az én anyukám barátnők és elhívott minket(engem is) magukhoz , nagyvalószínűséggel a srác is otthon lesz.
Csak egy "baj" van:én még mindig szeretem,két év alatt nem tudtam túllépni rajta.. Viszont ő nem hinném hogy így érezné
Mit tegyek?
Köszönöm 17/L
Viselkedj természetesen. Tedd félre magadban, ezt a dolgot, hogy együtt voltatok, szerelem, szakítás, ex, újra találka.... Nehéz lesz, de meg kell próbálnod. És ne foglalkozz azzal, hogy vajon ő mit gondolhat, hogy érezhet, mert nem tudod, ezért nem is érdemes elkezdeni találgatni, variálni...
Menj el, érezd jól magad, légy természetes :)
sok sikert :)
Semmi igazából, beszélgettünk egy jót de utána eltűnt..
Köszönöm az érdeklődést
Aranyos vagy, köszönöm
Nincs senkim :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!