Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedjek? Mire számítsak? Veletek volt már ilyen? (többi lent)
Hónapokkal ezelőtt szakítottunk az exemmel. Néha persze beszéltünk. Legelőször ő irt rám úgy hogy közben volt (és van is) barátnője. Én felköszöntöttem a szülinapján. És kb egy hete írtam neki, de jót beszélgettünk...a munkáról...nyárra ő is külföldre akar menni meg én is.
És tegnap megint rám irt. Elhívott kávézni. Persze eleinte nem akartam elfogadni a meghívást és ezt írtam is neki, de ő mégis rádumált... Nekem még az is fura volt h írta h majd felhív, azt hittem törölte a számom. Most ezt miért kellett neki? Tudom h még együtt van azzal a lánnyal (a képek még fent vannak az oldalán és a csajnak is) de akkor mit akar?
Azt megjegyzem...december óta nem láttuk egymást. Jó persze nem vagyok tapasztalt, ő volt az első barátom, és pont ezért vagyok tele kérdésekkel.
Szóval kéne egy kis segítség. Lehet h valakinek volt ilyen. Mire kéne számítanom?
Ő az első szerelmem. Senki nem sértegetheti!
Miért akarok vele találkozni? Mert látni akarom.
Csak nem tudom h ezt miért csinálta, azért írtam ide h tudjam körülbelül mire számítsak.
Nem feküdtem le vele...
És semmi rosszat nem írtam róla. Csak nem értem mit akar. Szóval rosszul közelíted meg!
És nem sértegetheted!
Ha nem tudsz használható információval szolgálni. Akkor foglalkozz a magad dolgával...
Határozottan mondhatom tévedsz.
Nem mindig kritizálják vagy támadják a válaszolók a kérdezőket. Van olyan aki tudja h mivel kell szolgálni. Illetve olyan is aki nem tud semmit mondani, de közben nem ír ide én nem sérteget senkit.
A nője az egy biztos dolog, de valószínüleg megunta és téged akar másodiknak.
Lehet hogy még nem szexeltetek de ha új esélyt adsz neki akkor fogtok. Sőt a csaját jól átveri téged meg hiteget. Sztem töröld végleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!