Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Annyira visszaakarom kapni!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira visszaakarom kapni! Irjak neki?

Figyelt kérdés

Szakitott velem a párom,elég viharos kapcsolat volt,na és még ráadásul távkapcsolat is.

Múlt héten teljesen kibuktam,(kb 2 hete lett vége)irkáltam neki hivtam,aztán haragudtam rá elküldtem a francba.

Semmi nem nagyon hatotta meg,totál higgadtan közölte hogy nincs értelme,vége.

Még mindig eszembe jut,annyira akarom őt.

Mi a legjobb ebben a helyzetben?

2017. júl. 26. 17:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Elfelejteni!
2017. júl. 26. 17:49
 2/9 A kérdező kommentje:
És képes leszek elfelejteni?
2017. júl. 26. 17:50
 3/9 anonim ***** válasza:

Kénytelen vagy... most jobb kínlódni?

Ő már nem akar téged... tett túl magad rajta... később kezdd el keresni az igazi párod!

2017. júl. 26. 17:52
 4/9 anonim ***** válasza:
*tedd
2017. júl. 26. 17:53
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi
2017. júl. 26. 18:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Nincs mit! Kitartást és kívánom, hogy minél előbb találd meg az igazi társad! ;)
2017. júl. 26. 18:09
 7/9 A kérdező kommentje:

Jó lenne az egészet úgy ámblokk elmondani :D

Valakinek

2017. júl. 26. 18:10
 8/9 anonim ***** válasza:
18%

Nem hinném....én sem láttam három hónapja letiltott mindenhonnan..megrohadtam most kezd kicsit jobb lenni.

De ha a leveleit olvasod stb. csak rosszabb lesz!

az idő az ami segít...

Nála az sem számított hogy babát vártam -el is ment..- semmi reakció, szerinted az ilyen emberektől mit lehet várni?

Végy egy nagy levegőt, írd le egy papírra és tépd szét, küldd el neki, és kezdj élni hidd el jobb lesz!!

Rossz most tudom..de muszáj nem tudsz mint tenni: ha zaklatod még rosszabb lesz! Kezdj élni inkább ne fuss olyan szekér után ami nem vesz fel régi mondás!

Elengedni tudni kell- ezt most én is nagyfiamnál tapasztalom duplán xar...:)

2017. júl. 26. 18:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha ki szeretnéd beszélni magad valakinek, ha gondolod, írj privátot.
2017. júl. 26. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!