Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek túl rajta, ha nem voltam valakinek elég jó?
Tudom, hogy ettől még másnak jó lehetek még, de nekem ő teljesen jó volt, kivéve ezt, hogy ő nem engem akart. Már egy ideje ez az állapot van, nem tudok túllépni.
N
Kedves Kérdező!
Hirtelen lehiggadásból elkövetett, előre megfontolt szándékú fejlődést javaslok. Kommunikáció, szeretetnyelvek, asszertivitás és más, lemaradásban lévő területeken egyaránt.
Magadnak kell jónak lenni. Rengeteg ember van, mindenki más szinten. Emiatt esetek nagyjánál, két ember közt túl nagy szintek vannak. Sokszor nem tűnik fel nekik s így is kielégül minden vágy, de sokszor nem.
Magadnak legyél elég jó, magadnak fejlődj, legyél legjobb amilyen tudsz. Ezzel jár, ha látsz valamit, mit szívesen gyakorolnál/sugároznál, adaptáld magadba.
Ha leírod konkrétan mi történt, milyen értelemben nem feleltél meg neki, sokkal segítőbb választ tudok adni, amivel tovább tudsz lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!