Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi a véleményetek? Férjemmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek? Férjemmel egy ideje külön vagyunk. Talált magának jobbat. Mostanában szokott hívni előszőr nem akartam belemenni, de aztán úgy gondoltam, játszunk, nekem nincs mit vesztenem, neki van.

Figyelt kérdés
Nekem azóta már volt kapcsolatom és furcsálja a változásomat. Szerintetek mit akar ezzel elérni
2017. júl. 17. 19:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Jah mint az én exem! Nem az a kérdés miért csinálja hanem hogy Te!! mit akarsz vele/tőle..? Érted?

számtalan oka lehet csak tippelgethetünk még te is..

de mindegy is hidd el, ha egyszer szétmentetek annak oka volt ebből szerinted még lehet happy end? max. happy finish tényleg bocs:)

2017. júl. 17. 20:46
 12/14 anonim ***** válasza:
Biztos lyuk vagy. Könnyü numerának mindig jó leszel.
2017. júl. 17. 21:22
 13/14 anonim ***** válasza:
sok a kérdés, kevés a válasz (a kérdező részéről)
2017. júl. 17. 21:58
 14/14 A kérdező kommentje:
Pont amiatt a nőért hagyott itt, akit most megcsal velem. Hát szerintem elég szánalmas
2017. júl. 18. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!