Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem rosszul magam, ha ésszel döntöttem? És miért bánom, ha tudom, hogy nem lett volna értelme?
Mint ha magamat olvasnám.
Én is hasonló vagyok, hasonló cipőben.
Én minden kapcsolatot megszakítok ilyenkor, és valamivel lekötöm a figyelmemet. (játék, sorozatdömping, vagy filmekkel)
Így is néha sírógörcs kerülget, hiába tudom azt, hogy jól döntöttem, nekünk nincs közös életünk.
Azért, mert mással döntesz és mással érzel. Hogyhogy van róla tudomásod, hogy megalázkodva sír, ha egyszer szakítottál. Lépj/lépjen le, mert ebből visszatáncolás lesz.
30/f
1-es: a nagy büdös lóf@$T.
Apám ugyanezt játszotta 30 évig, mindenkit idegileg kicsinálva maga körül.
Legmókásabb az volt, mikor öngyilkossággal fenyegetőzött, és a kis 3 eves Ollókezű nadrágtartójával a kezében szaladgált hogy ő most felköti magát, ha anyukám otthagyja.
eleinte kb. 3 hónmapig tartott a változás, majd egyre rövidebb ideig, míg a végén már nem is könyörgött meg igérgetett, csak kb. naponta üvöltött.
Kérdező, az exed nem fog megváltozni. Majd előadja időnként hogy mennyire szeret meg meg van alázódva, kac-kac, aztán folytatja elölről. Megjátsza magát, mert semi következménye nincs a szemét viselkedésének. Nehogy bedőlj neki. Nem fog változni.
Nem fog megváltozni!
Jól tetted hogy véget vetettél neki!
Keress hozzád hasonló párt, akit úgy el tudsz fogadni ahogyan van!
Kerüld el vele a találkozásokat, tiltsd telefonon vagy egyszerűen ne vedd fel. Ne hagyd zsarolni magad sírással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!