Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Most mi legyen a következő lépés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi legyen a következő lépés?

Figyelt kérdés
A lényeg hogy csúnyán összekülönböztünk a barátommal, felhívtam a barátnőmet, átjött. Azt mondta, hívjam fel a barátomat, csináljak úgy, mintha már feladtam volna a kapcsolatot, és majd ez hat a lelkiismeretére. Mert amúgy a pároknál ez így is szokott lenni. Csakhogy felhívtam a barátomat, mondtam jó már ez ami van köztünk, talán jobb lenne elengedni, ilyesmi. Erre a barátom (exbarátom?) azt mondta igazam van, szerinte is jobb lenne, ha szakítanánk, mert már nem jó a kapcsolat. Meg se bírtam szólalni, így végül le is tette. Olyan mérges lettem a barátnőmre, miatta szakítottam a barátommal. Azóta nem beszéltünk. Most hívjam fel, hogy mégsem, és mi az hogy már nem jó? Ez akkora csalódás. Mi a fenét műveljek most? Nem hagyhat el!! Szeretem!
2017. júl. 10. 12:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ez a fiú nem szeret világos mint a nap! Tudod milyen az amikor egy pasi szerelmes? Nem lehet levakarni se, évekig siránkozik a barátnője után! De látszik hogy a barátod nem ilyen, simán belement a szakításba! Nem szeret hagyd a francba, én szerintem nem hibáztál azzal, hogy szakítottál, mert ha szeretne nem ez lenne a reakciója ezt elhiheted.
2017. júl. 11. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!