Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen a következő lépés?
A férjemmel külön élünk 3 hete. Gyerekeink is vannak. A különélés felnyitotta a szememet,hogy mi egymásnak vagyunk teremtve és mi ketten vagyunk egyek. Mielőtt külön mentünk,őszinte voltam vele. Talán túlságosan is. De akkor ezt láttam jónak. Elmondtam neki,hogy,ha a szívemre hallgatok akkor nem nem szeretnék vele maradni,ha az eszemre akkor igen. Tudom nagyon csúnya volt ez részemről. De,ha nem vagyok őszinte akkor meg az lenne a baj.
A lényeg,hogy számomra is nagyon nehéz volt ez az időszak. Átértékelődtek dolgok. Hiányzik és szeretném helyrehozni. Ma beszéltem vele. Ugyanazt kaptam meg tőle én is,amit én mondtam neki. De a gyerekek miatt hajlandó újra kezdeni. Megbeszéltük,hogy az alapoktól kezdve megpróbáljuk. Megértem,hogy nagyon haragszik rám. Nem tudom hol kezdjem el,hogyan bizonyítsak neki? Hogyan nyerhetném vissza a bizalmát? Mi a teendő?
Nem neked kell bármit bizonyítanod, ketten rontottátok el azt a kapcsolatot, ketten tudjátok újjáépíteni.
Folytatni nem lehet, mi sok alapos és indulatmentes alkalommal kezdtük tisztázni, hogy mikor kinek mi volt a hibája, vagy mi hibát látott a másikban. Eltartott hónapokig. A gyerekek is elég fontos szempont volt, és magába a család eszméjébe is lehet szerelmes az ember.
Annyit kell nagyon eldönteni, hogy meg AKARJÁTOK oldani ezt is, mint korábban annyi sok mindent.
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!