Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi legyen a következő lépés?
Hát ezt mostmár cseszheted kisanyám. Majd a köbetkező barátodnál nem játszmázni fogsz, hanem őszintén megbeszélitek a problémákat.
22/L
Lemaradt egy nem a 4. mondatban.
Nem cseszhetem. Egy kapcsolat nem lehet ilyen kis dolgokon elbukni. Kivéve ha fos a kapcsolat. :D
haha :D:D:D:D:D
hülye játszmák :D
ez nem tini kategória? :D
ezen nagyon nevetek, még jó hogy épp senki nincs itt :D
megpróbálhatod felhívni a(z ex) barátodat hátha menthető még a dolog, de jobb neki nélküled, kereshet végre valami normális csajt :)
sok sikert neki és neked is :)
Szívás. de komolyan ezzel a trógerrel akarsz lenni? látszólag már nem kellesz neki,ennyi voltál. és most még a barátnődre haragszol? örülj,hogy kiderült,lehet ő is épp azon törte már a fejét,hogy hogyan szakítson.
"Nem hagyhat el!!"
Miért, megkötözted a pincében? de igen,elhagyhat. meg te is őt. jobb lesz mindenkinek,ebből valószínűleg úgysem lett volna holtodiglan. a szeretet meg majd elmúlik.
Ha ilyen gyorsan bele ment akkor ne is próbálkozz úgyse lesz belőle semmi :Ddd
Ha erdekelned ot akkor kerdezte colna jaj miert próbáljuk meg bekuljunk ki stb
hány éves vagy te? 15?
1. Ne a barátnődre legyél mérges. Baromságot tanácsolt, de simán mondhattad volna, hogy Te ilyen hülyeséget nem csinálsz. A Te felelősséged a szakítás.
2. Férfi kell neked vagy pincsikutya? Egyáltalán nem biztos, hogy neked van igazad a vitátokban. Akkor is hunyászkodjon meg, ha nincs igazad? Ha arra sem méltatod, hogy átgondold az ő szemszögéből a vitát, akkor nem szereted.
3. Hogy mit csinálj? Legyél vele ŐSZINTE. Már ha még szóbaáll veled.
Tudod ez pont olyan dolog, mint amikor valaki időt kér a másiktól és megvárja, hogy megunja és majd ő mondja ki hogy vége a kapcsolatnak, és így nem lesz veszekedés.
Velünk is hasonló történt, egy kis apróság miatt összekaptunk és a párom azt mondta, hogy ennek így nincs tovább értelme, magamra zártam az ajtót és elmentem inni, majd reggel hazamentem, de már elment munkába. Összeszedtem a cuccaimat és a kulcsot odaadtam a unokatesójának, aki a szomszédban lakott. Aztán felhívott, hogy Ő nem úgy gondolta csak kicsúszott a száján....és beszéljük meg. 1 hét múlva találkoztunk személyesen, elrendeztük az anyagiakat és elbúcsúztunk egymástól.
A helyedben egy picit várnék(max 1-2 nap), majd kezdeményeznék egy személyes találkozót ahol megpróbálnám a lehető legőszintébben elmondani az érzéseimet, hogy mennyire hiányzik, aztán bizakodni, hogy a párod is így érez. Ha elbúcsúzik, akkor sajnos így jártál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!