Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ráírjak a volt páromra több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ráírjak a volt páromra több év után?

Figyelt kérdés

Már több, mint három éve szakítottunk, nekem már régóta van új párom, akivel nagyon jó a kapcsolatunk. Neki már kisgyereke van, jelenleg úgy tudom egyedülálló, így nem okozna gondot, ha írnék neki. Semmit nem akarok tőle, csak megkérdezni mi van vele, hogyan megy az élete. Egyik nap jutott eszembe, hogy annyi éve már, hogy nem beszéltünk, kíváncsi vagyok mi újság vele. A jelenlegi páromat megkérdeztem, mit gondol, őt nem zavarná, tudja, hogy tényleg semmit nem akarok tőle.

Nem jönne ki furán, ha írnék? Esetleg nem tűnne úgy, hogy hátsó szándékom van? Vagy hogy mégis mit akarok tőle?

2017. júl. 9. 17:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Minek? Nem véletlenül nem beszéltek, gondolom.
2017. júl. 9. 17:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nézz mélyen magadba, ha tényleg nem akarsz semmit tőle, akkor hagyd békén. Ne zavard fel a "vizet". Ha kíváncsi vagy mi van vele, nézz rá a facebookjára, de egy beszélgetés óhatatlanul is felhozhat régi élményeket, érzéseket.

Főleg, ha egyedül van...

2017. júl. 9. 17:23
 3/6 A legrosszabb ***** válasza:
100%
Mi a francért akarsz ráírni? Ezt az időt és energiát inkább a jelenlegi kapcsolatodra fordítsd.
2017. júl. 9. 17:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Régi sebek tépődhetnének fel, érzelmileg összezavarhat a dolog, szerintem semmi értelme. Egy valamilyen szintű kötődés még mindig lehet az irányába, ha ennyire érdekel a sorsa. Csodálom a párod nyugodtságát, bár az jó, hogy ennyire megbízik benned. Én a helyében értetlenségemnek adnék hangot a dolog kapcsán.
2017. júl. 9. 17:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmi értelme. Nem akarnám, hogy a bármelyik exem írjon. Csak felkavarna teljesen feleslegesen.
2017. júl. 9. 20:44
 6/6 A kérdező kommentje:

Meggyőztetek, semmi értelme, csak félreértéseket szülne a helyzet. Hirtelen ötlet volt, de belátom, hogy hülyeség, nem akarok én neki rosszat, lehet, hogy ő nem egy könnyed beszélgetésként fogná fel.

Köszönöm a válaszaitokat! :)

2017. júl. 9. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!