Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ez jelent valamit szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jelent valamit szerintetek?

Figyelt kérdés
Párom 5 hónapja szakított velem. 5 hónapot voltunk együtt. Nem tudom őt elfelejteni, mert egy helyen dolgozunk. Igaz, hogy én irodában vagyok, ő meg biztonsági őr. És főleg a kapuban találkozunk. Bár pár napja észrevettem rajta valamit, de nem merem magam beleélni, hogy ebből lehet még valami. Amióta visszajött dolgozni kb. 3 hónapja, mert volt egy balesete, nem igazán kereste a társaságom. Amikor nem dolgozott, akkor néha felhívott meg én is őt. De, amióta visszajött, nem igazàn keressük egymást. A héteb viszont történt olyan, meg is lepődtem, hogy amikor vegeztem a munkahelyen ,buszmegállóban vártam egy munkatársamat. Addig ő odajött hozzám, kicsit beszélgettünk, utána megpuszilt. Másnap mentem dolgozni, épphogy beléptem a kapun, úgy köszönt, hogy majd leesett a székről és mosolygott és úgy nézett ràm, mint régen, amikor tényleg érdekeltem. Szerintetek ez jelent valamit? Vagy ne reménykedjek? Meg 1 hóbapja a legtöbb képemet kedveli a facebook-on szakításunk óta először. Egyszerüen nem tudok rajta kiigazodni. Igaziból apróság miatt szakított velem. Még képben volt a volt csaja, egy ideig nem szóltam azért, hogy sokszor latom őket együtt. Az a baj, hogy ő is itt dolgozik. De miután már túlzás volt meg szóltam érte, hogy zavar. Meg hirtelen 2-3 talit is lemondott. Kicsit vitáztunk utána.
2017. júl. 6. 09:53
 1/5 A kérdező kommentje:
De viszont úgy vagyok vele, hogyha újra érdekelném, akkor keresne. De egyik barátnőm azt mondta, hogy lehet, hogy még gondolkodik vagy pedig próbál lassan közeledni, hogy megtudja, hogy ő is érdekel-e engem.
2017. júl. 6. 09:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne irogasd mar ki ezt egyfolytaban...
2017. júl. 6. 10:34
 3/5 anonim ***** válasza:
46%
Barátnődre hallgass. Arra vannak.
2017. júl. 6. 10:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Barátnődnek igaza lehet, de nem biztos, majd kiderül...
2017. júl. 6. 11:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Elárulom neked,hogy a következő barátnő is innen fog kikerülni,valami dekoratív,de butácska fiatal pipi személyében.Közben te még jó leszel nála szexre,ha belemész,de ha megun,végig nézheted,hogyan ugrik egyik ágyból a másikba...Nézd,most komolyan!Ha szeretne,akkor együtt lennétek.Leszarná az exet,sőt,ha annyira jó gyerek volna,nem lenne egy munkahelyen most már két exe is.Szóval én nem dőlnék be neki,de te tudod.
2017. júl. 6. 13:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!