Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan fogadjam el, hogy vége?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogadjam el, hogy vége?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Segítségre/tanácsra lenne szükségem de nagyon!

Úgy néz ki, hogy véget ért a kapcsolatom, ami eddig sem volt felhőtlen, rengeteg vita és balhé volt közöttünk. A probléma, hogy nagyon szerelmes vagyok (talán már csak inkább voltam), és képtelen vagyok elengedni a "szerelmemet" !

Rengeteg megalázást tűrtem/tűrök el, amit más már rég nem hagyott volna. Kicsit naív vagyok, és elképesztően kitartó és makacs. Ezért még nehezebben fog menni a dolog.

DE szeretném én is túltenni magam rajta, hiszen rengeteg férfi van még a világon, és biztosan megtalálom majd azt aki elfogad úgy ahogy vagyok. Folyton ideges vagyok, stresszes, ezen is túlszeretnék lendülni. Viszont tudom jól hogy nehéz lesz, és azt kell még megállnom hogy ne menjek el hozzá.

Ti mivel foglaltátok el magatokat? Hogyan sikerült elfogadnotok hogy itt a vége? Minden ötletet, tanácsot, saját tapasztalatot szeretettel várok!!!

2017. júl. 5. 14:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

..az a baj mi barátként beszélgettünk utoljára utána letiltogatott...! Ezt így nem is tudom feldolgozni lehet direkt csinálja bosszúból hogy ne tudjam elfelejteni..:(

mert elég sokat veszekedtünk de aztán kibékültünk. Még mondta is menjek át.. de én nem mentem. Lehet besértődött.

De ez így nem megoldás:(....tegnap úgy összekaptunk mert sikerült elérnem két hónap után hogy megint le lettem tiltva onnan is. Most oké értem én de ezt nem lehet feldolgozni! Mekkora inkorrektség már!!:((

Nem tudjuk utálni akit szeretünk pedig jó lenne, próbáltam már..:(

2017. júl. 6. 06:29
 12/13 anonim ***** válasza:
Pontosan ebben a cipőben vagyok én is a barátnőm teljesen kikészitett én még is oda vagyok érte áttudom érezni a helyzeted nagyon rossz dolog én azt mondogatom magamnak hogy majd jobb lessz majd jön olyan aki viszont szeret megbecsül. Igaz ez sovány vigasz de nekem sincs fogalmam hogy mivel nyugtassam magam.
2017. aug. 5. 17:31
 13/13 anonim ***** válasza:

Szintén zenész. Én babát vártam és elment..egyedül csináltam végig az egészet kezdve az idegeskedéstől tényleg lesz-e..odáig hogy mentőt kellett hívnom majdnem..

Ő elegánsan kilépett belinkelt egy cikket a ghosztingolásról hát olyat írtam nyulat fogott..

már 4.hónapja se kép se hang de legalább legutóbb megírtam neki hogy apuka lett volna. amit amúgy szeretett volna tervezgettünk ......

Most ezt hogy lehet feldolgozni??????? Még az idő se gyógyír mindig ott lesz a szívemben....a frusztráción idővel túlteszitek magatok de az álmaim..minden hajnalban arra riadok....le kéne zárni fejben és elengedni de én még nem vagyok kész rá!:((((...nektek viszont azt javaslom hogy aki el akar menni engedjétek el ha szeret visszajön ha nem akkor előbb-utóbb lehet elment volnta/szétmentetek volna!

Minden jót!

/41/N/

2017. aug. 6. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!