Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon visszajön hozzank? Szerintetek elmondjam mit erzek?
Kicsit hosszu lesz sajnàlom. Van egy 3 eves kisfiam egx 24 eves fiutol. Egyutt voltunk 2 evig de szakitott velem. Sajnos sokat veszekedtunk állandoan féltékeny voltam. Mindig csapta a szelet a lanyoknak flortolt velük. Én persze állandoan féltrkeny voltam. Neki ebbol elege lett s lelépett. Rá 2 honapra összejott véletlenül azzal a nővrl akivel majdnem megcsalt mig egyutt voltunk. Azota voltak mar kinn kulfoldon melozni hazajottek s a no szuleihez költöztek el s a kisfiunkkal alig tartja a kapcsolatot. Mindig kitalal valami indokot hogy miert nem jon. Bulizni jar a nővel,étterembe viszi.
De perszr amikor itt van a fiunknal akkot folyton flortol velem keresi a helyzeteket hogy mikor érhet hozzam. Mikor meg ràkérdezek hogy mit is akar akkor meg tetteti a hülyét.
Most megint mennek ki külföldre a nővel dolgozni s ugy erzem mintha megint elhagyna.
Tudom h rgy undorito féreg hogy rnnyire nem erdekli a fia s utalnom krllene de nem tudom. Meg mindig szeretem.
Azota nekem is van parom. Tökéletes potapa mindent mrgad nekünk. De akkor is erzem a vonzalmat meg a fiam apukaja irant.
"Miert akar allandoan hozzamerni megolelni stb"
Dugni akar. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!